![]() |
Je asculta in masina ..aproape numai Rap!! :) (adik mai exista si ceva house )
Am sound track-urile de la :The fast...,2fast..,Nfs underg...,Bad Boys2..astea imi plac dar asc si alte melodii dar rap in proportie de 75%....:peace: |
Tassman ...eu unu n-am nimic cu manelistii atata timp cat se manifesta in ograda proprie fara a-i deranja pe altii...
recunosc...o luna am ascultat si eu manele,acu ceva ani..dar atat..k m-am plictisit repede... cat despre manele in masini luxoase,masini scumpe si mishto n-am ce discuta....unele se stiu ale cui sunt...ale celor care produc manele |
mda...
Mda...e opinia ta...dar nu inteleg totusi de ce sa se manifeste in ograda proprie ? Cine sau ce ii retine sa se manifeste pe strazi ? Nu suprima dreptul la exprimare , caci asa cum iti place tie rapul si cum nu te obliga nimeni sa`l asculti in ograda proprie, asa lasa si tu pe altii sa asculte manele unde doresc. Si nu inteleg totusi ce`i cu discriminarea asta fratilor...pai ar fi bine sa infiinteze Politia Rutiera un INDICATOR cu semnul INTERZIS MANELE !
Sigur acum o sa sariti cu totii...\"manelistu\" :))) |
ma eu zik ca cel mai frumos sa asculti in masina este house si hip hop altceva nu are rost :lol:
ganditi-va si voi sa mergi cu masina incet sa nu te grabesti nicaieri sa auzi in urechi un bass din ala sa iti tremure protbagajul :twisted: sau sa treci pe langa o baba si sa ai muzica la maxim si sa mai ai si serpisorii de la tobe scosi sa trebuiasca dupa aceea sa o duci la spital pt ca a facut infart :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :headfones |
lol
In fine...nu stiu ce legatura are faptul ca face baba infarct cu manelele :) dar in fine...:>
|
Quote:
cu angels sau facut ei cunoscutzi .. nu am auzit nimic nou de la ei... :cry: |
1 Attachment(s)
cata :wink:
|
merci mane :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
pt sha 8)
ps : nu mai fii suparat cu franele alea ca la indemanare iti tre doar frana de mana :D :wink: |
3 Attachment(s)
8)
|
sper ca merita sweatbox ca acuma i-l soct... ice mc. mie unu nu pre imi place...
|
2 Attachment(s)
tekno :wink: 8)
|
mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning