![]() |
Re: Poze tuning show by NSL
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cinstit...asa au considerat si juriul!!!daca ar fi castigat oricare din cei ce contesta acum dupa atata timp acea decizie...nu ar fi comentat nimic...
faza e ca la foarte multa lume e deacort cu acea decizie..DACIA LOCUL I!!! Si ceilalti toti au facut spectacol si show...le multumim si bravo lor!!! |
1 Attachment(s)
se putea si mai bine
|
1 Attachment(s)
lista cu castigatorii?si filmarea nu le are nimeni???
pentru cei curiosi ce muzica avea Bora care a luat locul 2 la Sound ..... |
spuneti'mi categoriile care va intereseaza si eu va spun castigatorii..
|
pe mine personal mar interesa la toate categoriile ca eram la masa cand sau dat premiile..dar in special as fi interesat de punctajul la audio
|
Quote:
Locul 2 Bora Onesti Locul 3 A4 SV |
Quote:
|
Diferenta intre punctajele obtinute a fost fff mica, 1 punct sau 2 maxim. Imi pare sincer rau ca nu am pastrat EU foaia pe care sa facut jurizarea, sa o scanez si sa o postez aici sa fie toata lumea 100% impacata. Foaia am dato mai departe la un organizator sa o scaneze el...si sa pierdut. Ma enerveaza acest aspect pentru ca daca tot am organizat noi, NSL, chiar as fi vrut sa o scanez si sa o poata vedea toata lumea, sa fie transparenta totala si lipsa de interpretari.
La car audio si la burnout a fost cea mai controversata decizia juriului. Cum ziceam la car audio au fost diferente foarte mici dar cum a dat adunarea asa am punctat. Va salut si va promit ca data viitoare cand vine vorba nu mai scap foaia din mana. |
nu-i nici o problema Bogdane.......eu sunt cam curios din fire..asmai fi curios Passatul cam pe ce loc a fost la audio si , pe ce loc a fost bora HAA lsa exterior...
|
Poate stau altii cu memoria mai buna dar sincer eu nu mai stiu...stiu doar ca a fost un haos total, totul a fost spontan, la fata locului :) 10 coli a4, 4 pixuri...2 baieti la organizat parcarea si multe altele pe langa...haos total dar a iesit bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning