![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Apropos, e30_eVG3n fura si tu o bara cu Hot Wheels Collector de la noi si bag-o la semnatura :D ai aici link-ul: https://img23.imageshack.us/img23/5227/26336.png
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Aaa... uitasem... machetele pe azi: 6/10 '68 Olds 442 7/10 '69 Dodge Coronet Super Bee |
Merci de support, chestia e ca am un site fain care le incadreaza in serii si asa din '95 incoa, dar eu nu le-am luat pe serii ci pe modele dupa cum le gaseam sau imi placeau :-P, deci singurul mod in care as putea sa fac o serie completa ar fi din modelele corespunzatoare dar fara paintjobul corespunzator.
Albinuta asta a ta e foarte faina :-D, si la Olds-ul ala cand ii vad rotile numa ma deprim ca e iarna si masinuta mea (cea 1:1) mai are de asteptat ceva luni pana ii pun iar echipamentul de vara (negru cu rosu pe masina neagra :-D). |
Nu stiu voi, dar eu am incercat o vreme sa fac seriile complete. In cele din urma m-am lasat. Voi continua sa adun doar modelele care imi plac mie, chiar daca asta nu aduce valoarea necesara colectiei, macar imi aduce mie bucurie :D
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi, inchei seria Muscle Mania cu: 8/10 '69 Chevy Chevelle SS 396 (2x) 10/10 '08 Dodge Challenger SRT8 |
Quote:
|
Quote:
Later edit: M-am documentat mai bine si exista in 7 culori diferite! |
Mie cel mai mult imi place Chevelle-ul mai vechi nu asta. Dar si asta imi place, mai precis versiunea "New Models" pe 2008, negru. (este cea mai detaliata, dunga pe caroserie, faruri vopsite, roti decente etc.)
|
Quote:
|
Pentru azi, am ceva special de HW. Stay tuned;-)
|
pei de ce nu le pui????
|
Asta e linistea dinaintea furtunii!!!! :2gun:
|
10 Attachment(s)
Asa... pentru azi:
Un T-Hunt si anume Fire-Eater, numarul 4/12(aprilie) al colectiei Treasure Hunts 2009 Partea mai speciala este ca l-am gasit azi in 7 bucati, toate dintr-un singur palet de HW:D si evident le-am luat pe toate;) Tooned Volkswagen Beetle New (2010 HW Premiere) |
ce faci frate cu 7 :shock::shock::shock::shock::shock::shock:??????? nu ai avut ce face cu banii:lol::lol::lol::lol:...glumesc....bafta in continuare;)
|
pentru ce sau pentru cine atatea?:shock::shock: ...oricum,ma leg doar de una:E super faina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning