Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Skyline R34 GT-T (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/14837-nissan-skyline-r34-gt.html)

Skillzu 30-06-06 15:24

Re: Nissan Skyline R34 GT-T

Quote:

Originally Posted by SirNenea
si un skyline e chiar in bucuresti langa biserica casin l-am vazut acum ceva timp dar e un model mai vechi ca cel de fata

ala de la casin nu e skyline :lol:

e nissan silvia s14 si e un pic aranjata...are bine masina. (e visinie si are wet la numar nu?!)

SirNenea 30-06-06 15:30

da despre aia e vb eu am vazut-o in mers ca e langa campusul meu si mie asa mi sa parut ca e skyline dar oricum si silvia aia e frumusica foc daca reusesc sa o mai prin poate ii fac vreo poza sau daca reusesti u si sa mio trimiti si mie
scuze de offtopic

sky_man 01-07-06 22:28

kre are ceva filmulete cu skyline?? si apropo alex bafta de acum incolo cu skyline-ul....e o masina super si preferata mea.....si dak poti s-o tunezi oleak...crede-ma MERITA!!!!

AleX-34 06-07-06 22:39

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R
Alex doar un cuvanat am pt tine:felicitari!!!Dak ar fi sa dai masina km cu kt ai dao???Doar un pret estimativ???[nu am d gand sa o cumpar]

pret estimativ?? in jur de 30.000 de eur

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
acuma am vazut ce ai scris ....
pai normal ca nu vezi skyline pe la noi pt ca au volan pe dreapta si nu o poti inmatricula.

cred ca pot sa se inmatriculeze nu vad de ce nu ar putea..... daca la noi se inmatriculeaza nu stiu de ce nu in ro dar in fine...

bafta

Quote:

Originally Posted by nepotu
yo circul cu masina in fiekre zii in buc si in tzara si nam vazut in viatza mea un skyline....yo nu cred.....oricum dak asa ar fii si ma indoiesc felicitarile mele... respect...bafta

nepoate.... ai sa vezi un skyline vreo data daca nu chiar pe asta...

bafta multa

Quote:

Originally Posted by SirNenea
si un skyline e chiar in bucuresti langa biserica casin l-am vazut acum ceva timp dar e un model mai vechi ca cel de fata

se poate sa fie ca am auzit si eu ceva de la un prieten.....

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R
Stiu k sunt sacaitor dar acu ktew posturi ziceai ceva si d un film:D

inca nu am facut nici un film dar promit ca in curand...

Quote:

Originally Posted by sky_man
Alex esti cel mai norocos om din Romania!!!!! Ce mi-as dori si yo o masina k a ta!!! Profita de ea!!!

profit de ea ca de aia am luat-o nu???

bafta multa

sky_man 06-07-06 22:44

Alex esti cel mai norocos om din Romania!!!!! Ce mi-as dori si yo o masina k a ta!!! Profita de ea!!!

Bmwaldo 13-07-06 01:27

Quote:

Originally Posted by sky_man
Cand ajungi in Romania sa treci si prin Onesti Alex! Si dak ajungi cumva in Onesti oprestete in fata pizzeriei bogdanis sa ma hobez si yo la masina ta:shock: ! si pune-i nijte vinyls-uri pe ea dak poti

la 13 ani ce poti sa ii ceri ? NFS Style :lol: :lol: :lol: .... Alex-34 daca poti da un ocol al tarii .. ca sa iti vada toti nfs`isti masina :lol: :lol: ...acu serios vorbind... skyline ... e mereu Regina! .. suuper frumos skyline ..sa ai grija de el :D bafta multa

quick_5hifter 13-07-06 02:01

asta da masina...sper sa o vad si eu vreodata in realitate, mai exact pe la vreun salon de la noi (nu numai ca te invita, dar iti vor expune masina fortat :-) )
de curiozitate, din ce an e masina? (scuze daca ai mai scris si n-am vazut eu)

Sl1V3R 13-07-06 18:47

Quote:

Originally Posted by Walderrama
la 13 ani ce poti sa ii ceri ? NFS Style :lol: :lol: :lol: .... Alex-34 daca poti da un ocol al tarii .. ca sa iti vada toti nfs`isti masina :lol: :lol: ...acu serios vorbind... skyline ... e mereu Regina! .. suuper frumos skyline ..sa ai grija de el :D bafta multa

Era si omu` impresionat.Intr-adevar pe Skyline nu e "obligatoriu" sa pui un paintjob mai special.E de ajuns o vopsea normala.Cel mai frumos la masina asta este partea tehnica,motoru si faptul cum arata.Zic eu:lol: :lol: :lol:.Si eu am 13 ani si nu sunt cu NFS style;)

sky_man 13-07-06 23:03

Quote:

Originally Posted by Walderrama

Ce ai vrut sa zici walderrama?:?: :-?

Sayanu4Speed 15-07-06 14:06

Alex incearca sa profititi de ea , mi se pare cea mai puternica masina din Ro , incearca sa te faci remarcat cu ea ! In curand intram in UE si o sa avem masini tari pe straziile din Ro , apropo cat ai dat pe ea ?? Am si eu niste Filmuletze pe pc cu niste skylineuri cand prind 324 km/h si cu un skyline cu 1300 Hp :rolleyes2 ! Bafta in continuare !

Mihaitza_tdi 15-07-06 19:10

Super tare masina!!!!!:)sa stapanesti sanatos!!!;)

silviu_fxx 16-07-06 11:35

Cred ca e masina cu cel mai mare potential de tuning din Romania....poti scoate pana la 600-700Cp fara sa modifici altceva decat softul masinii...apropos...masina nu are 280 de cai(declarati din fabrica...cand a fost testat pt prima oara motorul ala scotea vreo 600 de cai), ci 364 park sau ceva de genu...faza e ca toate masinile fabricate in japonia trebe sa aiba puterea sub 280cp(am citit pe undeva) insa inginerii de la Nissan au gasit o modalitate de scoate mai mult fara sa supere autoritatile...

O LEGENDA...

PS: Bafta si dak o vinzi pe mine sa ma cauti primu`:-)

AleX-34 17-07-06 16:09

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx
Cred ca e masina cu cel mai mare potential de tuning din Romania....poti scoate pana la 600-700Cp fara sa modifici altceva decat softul masinii...apropos...masina nu are 280 de cai(declarati din fabrica...cand a fost testat pt prima oara motorul ala scotea vreo 600 de cai), ci 364 park sau ceva de genu...faza e ca toate masinile fabricate in japonia trebe sa aiba puterea sub 280cp(am citit pe undeva) insa inginerii de la Nissan au gasit o modalitate de scoate mai mult fara sa supere autoritatile...

O LEGENDA...

PS: Bafta si dak o vinzi pe mine sa ma cauti primu`:-)

ai dreptate cu regula de 280 cai si cu restul in mare parte ai dreptate

daca o vrei ti-o dau ca vreau ceva mai tare.....

trimite pm daca vrei si vorbim
bafta multa

AleX-34 17-07-06 16:12

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
asta da masina...sper sa o vad si eu vreodata in realitate, mai exact pe la vreun salon de la noi (nu numai ca te invita, dar iti vor expune masina fortat :-) )
de curiozitate, din ce an e masina? (scuze daca ai mai scris si n-am vazut eu)

obligat neobligat daca o mai tin vpar la saloane cu ea

e din 98´masina
bafta

sky_man 22-07-06 14:54

ai mai bagat ceva in masina alex??:shock: ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning