![]() |
Re: Nissan Skyline R34 GT-T
Quote:
e nissan silvia s14 si e un pic aranjata...are bine masina. (e visinie si are wet la numar nu?!) |
da despre aia e vb eu am vazut-o in mers ca e langa campusul meu si mie asa mi sa parut ca e skyline dar oricum si silvia aia e frumusica foc daca reusesc sa o mai prin poate ii fac vreo poza sau daca reusesti u si sa mio trimiti si mie
scuze de offtopic |
kre are ceva filmulete cu skyline?? si apropo alex bafta de acum incolo cu skyline-ul....e o masina super si preferata mea.....si dak poti s-o tunezi oleak...crede-ma MERITA!!!!
|
Quote:
Quote:
bafta Quote:
bafta multa Quote:
Quote:
Quote:
bafta multa |
Alex esti cel mai norocos om din Romania!!!!! Ce mi-as dori si yo o masina k a ta!!! Profita de ea!!!
|
Quote:
|
asta da masina...sper sa o vad si eu vreodata in realitate, mai exact pe la vreun salon de la noi (nu numai ca te invita, dar iti vor expune masina fortat :-) )
de curiozitate, din ce an e masina? (scuze daca ai mai scris si n-am vazut eu) |
Quote:
Era si omu` impresionat.Intr-adevar pe Skyline nu e "obligatoriu" sa pui un paintjob mai special.E de ajuns o vopsea normala.Cel mai frumos la masina asta este partea tehnica,motoru si faptul cum arata.Zic eu:lol: :lol: :lol:.Si eu am 13 ani si nu sunt cu NFS style;) |
Quote:
|
Alex incearca sa profititi de ea , mi se pare cea mai puternica masina din Ro , incearca sa te faci remarcat cu ea ! In curand intram in UE si o sa avem masini tari pe straziile din Ro , apropo cat ai dat pe ea ?? Am si eu niste Filmuletze pe pc cu niste skylineuri cand prind 324 km/h si cu un skyline cu 1300 Hp :rolleyes2 ! Bafta in continuare !
|
Super tare masina!!!!!:)sa stapanesti sanatos!!!;)
|
Cred ca e masina cu cel mai mare potential de tuning din Romania....poti scoate pana la 600-700Cp fara sa modifici altceva decat softul masinii...apropos...masina nu are 280 de cai(declarati din fabrica...cand a fost testat pt prima oara motorul ala scotea vreo 600 de cai), ci 364 park sau ceva de genu...faza e ca toate masinile fabricate in japonia trebe sa aiba puterea sub 280cp(am citit pe undeva) insa inginerii de la Nissan au gasit o modalitate de scoate mai mult fara sa supere autoritatile...
O LEGENDA... PS: Bafta si dak o vinzi pe mine sa ma cauti primu`:-) |
Quote:
daca o vrei ti-o dau ca vreau ceva mai tare..... trimite pm daca vrei si vorbim bafta multa |
Quote:
obligat neobligat daca o mai tin vpar la saloane cu ea e din 98´masina bafta |
ai mai bagat ceva in masina alex??:shock: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning