![]() |
re: Espero C20XE -Tancu' meu
mda,personal imi place mai mult cum suna espero turat fata de opel :|
plus ca opel-u la nemti ii considerat cam cum ii considerata dacia la noi...pricepi ce vreau sa spun :) |
ah,nu va suparati,deasupra kilometrajului/turometrului etc. pe bord ii ars de soare la mine se poate face ceva/remedia cumva?
|
esti fan daewoo inrait imi place :d
sa nu mai poluam topicul omului intra aici pentru orice discutii despre espero ajutor sfaturi https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post4060447 |
6 Attachment(s)
am facut niste poze in seara asta... masina i super murdara:)) am reusit sa calc si pe capacu' d la roata:)) de l-am rupt
|
Quote:
|
bai..aa...e low frate acuma :d dar pe fata ai tot arcuri asa?
ai tacut ca mutu de toba acu' am vazut-o si eu :lol: si da aparatoarele alea de noroi jos ca-s urate in spume..la mine au zburat de mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lasa-ne te rog eu... auzi ca suna mai bine 1,5 DOHC pe langa 2.0 SFI. |
buna alegere ai facut cu motorul sfi, insa aspectul de racire al motorului nu l-ai luat in considerare deloc cand ai facut bad boy la capota, ai montat si nr in partea dreapta a masinii si nu radiatorul o sa-ti fiarba tinanand cont ca ai motor de capacitate mai mare si ai obturat si racirea...
|
Quote:
|
Quote:
EVenelinno, bblook-ul la espero nu are nici o treaba cu capota si gurile de racire ale motorului - la espero nu poti face bblook la capota, ptr ca aia care este peste faruri - nu e capota, e o simpla tabla care xcum este plina din fabrica, deci nu pe acolo se raceste motorul + ca omul si-a astupat din faruri, ce treaba are cu racirea. Numarul, intr-adevar ar trebui mutat mai sus, daca vrea sa il pastreze tot pe lateral. Cat despre SFI - o foarte buna alegere! Sport la treaba!!!!!! |
Am reusit si eu in sfarsit sa fac chiuloasa asta... am luat 6 zecimi de mm din ea. n-o mai fost umblata la ea pana acuma, am rectificat si scaune, supape, etc. sapt viit trebe sa il asamblez si sa-i fac o proba , iar apoi il montez pe masina ca is tare curios cum o sa mearga:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning