Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero C20XE -Tancu' meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/148218-espero-c20xe-tancu-meu.html)

Harvey19 06-02-11 23:17

re: Espero C20XE -Tancu' meu

mda,personal imi place mai mult cum suna espero turat fata de opel :|
plus ca opel-u la nemti ii considerat cam cum ii considerata dacia la noi...pricepi ce vreau sa spun :)

Harvey19 06-02-11 23:26

ah,nu va suparati,deasupra kilometrajului/turometrului etc. pe bord ii ars de soare la mine se poate face ceva/remedia cumva?

johnsonxxl 06-02-11 23:44

esti fan daewoo inrait imi place :d
sa nu mai poluam topicul omului intra aici pentru orice discutii despre espero ajutor sfaturi https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post4060447

vladutzu 06-02-11 23:49

6 Attachment(s)
am facut niste poze in seara asta... masina i super murdara:)) am reusit sa calc si pe capacu' d la roata:)) de l-am rupt

vladutzu 06-02-11 23:52

Quote:

Originally Posted by Harvey19 (Post 4060926)
ah,nu va suparati,deasupra kilometrajului/turometrului etc. pe bord ii ars de soare la mine se poate face ceva/remedia cumva?

si la mine i ars d soare. am studiat problema, ar merge imbracat cu o musama sau piele. si dupaia vopsit. si-o comandat fratemio un aerograf ca are talent la desenat pictat etc. si il pun pe el sa mi-l faca:D

johnsonxxl 06-02-11 23:58

bai..aa...e low frate acuma :d dar pe fata ai tot arcuri asa?
ai tacut ca mutu de toba acu' am vazut-o si eu :lol:
si da aparatoarele alea de noroi jos ca-s urate in spume..la mine au zburat de mult

vladutzu 06-02-11 23:59

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4061012)
bai..aa...e low frate acuma :d dar pe fata ai tot arcuri asa?
ai tacut ca mutu de toba acu' am vazut-o si eu :lol:
si da aparatoarele alea de noroi jos ca-s urate in spume..la mine au zburat de mult

pe fata tot alea stock is:)) trebe sa le rezolv cumva si alea. toba i FK cu iesire d 12 cm:))) asa suna ca un tanc:))

johnsonxxl 07-02-11 00:04

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 4061021)
pe fata tot alea stock is:)) trebe sa le rezolv cumva si alea. toba i FK cu iesire d 12 cm:))) asa suna ca un tanc:))

pe dincolo nu intrii deloc..cielo..stii tu..vezi ca is multe chestii care te ajuta in diferite probleme ;)

vladutzu 07-02-11 00:11

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4061032)
pe dincolo nu intrii deloc..cielo..stii tu..vezi ca is multe chestii care te ajuta in diferite probleme ;)

n-am apucat. imi prezint maine situatia si acolo:))

johnsonxxl 07-02-11 00:19

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 4061063)
n-am apucat. imi prezint maine situatia si acolo:))

bine shafule.. te asteptam :D

mike-fullspeed 07-02-11 17:03

Quote:

Originally Posted by Harvey19 (Post 4060888)
mda,personal imi place mai mult cum suna espero turat fata de opel :|
plus ca opel-u la nemti ii considerat cam cum ii considerata dacia la noi...pricepi ce vreau sa spun :)

Lasa-ne te rog eu... auzi ca suna mai bine 1,5 DOHC pe langa 2.0 SFI.

EVenelinno 13-02-11 22:01

buna alegere ai facut cu motorul sfi, insa aspectul de racire al motorului nu l-ai luat in considerare deloc cand ai facut bad boy la capota, ai montat si nr in partea dreapta a masinii si nu radiatorul o sa-ti fiarba tinanand cont ca ai motor de capacitate mai mare si ai obturat si racirea...

vladutzu 13-02-11 22:10

Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 4082293)
buna alegere ai facut cu motorul sfi, insa aspectul de racire al motorului nu l-ai luat in considerare deloc cand ai facut bad boy la capota, ai montat si nr in partea dreapta a masinii si nu radiatorul o sa-ti fiarba tinanand cont ca ai motor de capacitate mai mare si ai obturat si racirea...

o sa i-au masuri privind si partea aia... oricum acuma motoru pot sa merg si o zi intreaga cu el ca nu se incalzeste deabea la a doua liniuta... niciodata nu s-o incalzit pana la jumate numa vara in oras cand i dau in gura..

jay_mgs 14-02-11 23:17

Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 4082293)

EVenelinno, bblook-ul la espero nu are nici o treaba cu capota si gurile de racire ale motorului - la espero nu poti face bblook la capota, ptr ca aia care este peste faruri - nu e capota, e o simpla tabla care xcum este plina din fabrica, deci nu pe acolo se raceste motorul + ca omul si-a astupat din faruri, ce treaba are cu racirea.
Numarul, intr-adevar ar trebui mutat mai sus, daca vrea sa il pastreze tot pe lateral.
Cat despre SFI - o foarte buna alegere! Sport la treaba!!!!!!

vladutzu 25-02-11 21:15

Am reusit si eu in sfarsit sa fac chiuloasa asta... am luat 6 zecimi de mm din ea. n-o mai fost umblata la ea pana acuma, am rectificat si scaune, supape, etc. sapt viit trebe sa il asamblez si sa-i fac o proba , iar apoi il montez pe masina ca is tare curios cum o sa mearga:))

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning