Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

Al3xxx 20-07-06 17:33

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

Quote:

Originally Posted by RaZv
Aici ai dreptate! Mercedesul e masina celor de la 40 de ani in sus;) ...Dar sunt si modele sport care s-ar potrivi tinerilor...Bine, unei anumite categorii a tinerilor:-) Un CLK zic ca ar merge!

mai sunt si altele :)
da un s de ce nu s ar potrivi unui tanar ???

RaZv 20-07-06 17:56

Quote:

Originally Posted by Al3xxx
mai sunt si altele :)
da un s de ce nu s ar potrivi unui tanar ???

Daca vrei un "S" n-ai decat sa-ti cumperi! N-are nimeni nimic impotriva. Daca ai bani ia-l;)

RaZv 20-07-06 17:59

Iti prinde bine si la imagine cand te duci sa te intalnesti cu partenerii tai de afaceri;-)...Daca ai "S-Classe" inseamna ca esti prosper!

acidutzzu 20-07-06 20:04

cea mai tare marca???... aici e dupa gustul fiecaruia... eu as alege o japoneza, dar ne omoara taxele, mi se par cele mai pretabile la tuning, se adapteaza usor si vin din fabrica cu motoarele calibrate pt mariri de putere. europenii... includ si mult lux in masinile lor, parca ti-e mila sa-i smulgi tapiteria de piele si aerul conditionat...dar totul se rezuma la gustul fiecaruia... cand am fost la siab, am vazut mustangul gt, un prieten de-al meu a si inceput sa strambe din nas, cand a vazut plasticele si materialele cu care era facut bordul... sincer mi-e nu mi se pare o asa mare problema... facem loc la fibra de carbon... daca ar fi dupa mine as lasa doar un scaun si volanul..:) dar nici cu europenii nu mi-e rusine, se fac masini puternice si pretabile la tuning si aici, care zicea de mercedes?... ati uitat de Zonda, 555 de cai de origine Mertz AMG... trebuie doar tunate cu cap si la noi, chiar in europa, tuningul e in fasha... In japonia majoritatea creditelor bancare pt masini se orienteaza catre tuning... Americanii au si ei nebuniile lor... masini de 1000 de cai(Viperul facut de hennesey..venom ) si alte nebunii, am vz acum ca se baga la drifturi(inebunesc gt-urile si gto-urile...)

RaZv 20-07-06 23:38

Apropo de japoneze...Am vazut la Iasi ultimul model de Honda Civic si am ramas placut impresionat;) ..Practic...nici nu mai ai ce tuna la masina aia...bine, Civicul pe care l-am vazut eu avea nevoie de niste jante:evil: E o super masina!

acidutzzu 21-07-06 11:08

singurul dezavantaj pe care il are dupa parerea mea, este tractiunea fata...

-ZZ- 21-07-06 12:03

Pai nu stiu cum sa va spun,decat sa dau 100 - 150 de mii euro pe un clk facut la amg.....pai mai bine imi iau un 911 turbo.....sau nici porsche nu e marca????:???: :???:......mai tare ca mercedes ..:???:

acidutzzu 21-07-06 16:03

sau un sl 65 amg , care trece de 200 de mii de euroi...

-ZZ- 21-07-06 18:51

La peste 200 de mii....nici nu ma mai uit...direct la ferrari ma duc 8)

Acc3l3ratoR 24-07-06 08:10

ba ..eu zic ca GTI-ul in 3 usi e prea bondoc....fata de alte masini in 3 usi...
parca arata mai bine ala in 5 usi.... (cu toate ca mie imi plac masinile in 3 usi...:rolleyes2 )
PAREREA MEA... ;)

Acc3l3ratoR 24-07-06 11:09

aPropos eu tin partea japonezelor......am vazut vineri la semafor ultimul model de HONDA CIVIC in 3 usi.....tot ce pot sa spun e ..:shock: .DEMENTIAL 8)

aleks 25-07-06 09:30

chiar ma intrebam si eu...
intre gti si r32, ce ati alege?
stiu ca este un topic special pt asta pe versus, dar bacauanii nu prea au scris acolo, asa k sunt curios ce credeti despre asta...
luam in calcul toate elementele(pret, imagine, confort, performante, etc)

cristi_407 25-07-06 09:57

R32..Nimic nu se compara cu un 3.2 V6..E superba..Ca design parca e mai cuminte ca GTI dar de aia exista tuning..

acidutzzu 25-07-06 22:02

subscriu...

Andr3i 26-07-06 01:55

R32 desigur!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning