Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

SUN 05-04-06 20:46

Re: How about piercing?

Vine daca trece testul...;)

Psycho 05-04-06 23:03

da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...

copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;)

Psycho 05-04-06 23:09

da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...

copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;)

iulia 06-04-06 09:46

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
..........lasa k vi u iulia la constanta :twisted: vedem noi atunci kum te achiti de pakate :):).............

Pe cuvant daca mai calc acolo...mi-a trimis pozele Santos...m-am crucit si eu...nu mai am cum sa dau inapoi...esti prietena mea...dar...nu am stiu ca el e ...pe cuvantul meu....mai erea un tip imbracat lafel si nu l-am luat in considerare cand si-a pus peruca exact dupa ce a dat-o jos...dar...asta e...bate-ma...( merit...sare careva in ajutor??sau vreti si voi sa mi-o trageti (pardon...bateti...)

iulia 06-04-06 09:47

Quote:

Originally Posted by SUN
Vine daca trece testul...;)

ce test???

Mustang 06-04-06 12:49

Quote:

Originally Posted by iulia
Pe cuvant daca mai calc acolo...mi-a trimis pozele Santos...m-am crucit si eu...nu mai am cum sa dau inapoi...esti prietena mea...dar...nu am stiu ca el e ...pe cuvantul meu....mai erea un tip imbracat lafel si nu l-am luat in considerare cand si-a pus peruca exact dupa ce a dat-o jos...dar...asta e...bate-ma...( merit...sare careva in ajutor??sau vreti si voi sa mi-o trageti (pardon...bateti...)

vai vai...ce limbaj pt o fata :p...
me like it :D

iulia 06-04-06 19:18

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
vai vai...ce limbaj pt o fata :p...
me like it :D

adica????eu sunt cea mai cumintica :P

orlando 06-04-06 19:39

Quote:

adica????eu sunt cea mai cumintica :P

scumpa ce zici vii la mare pe 1 mai ca cica lumea vrea sa faca show pe acolo...;)

iulia 06-04-06 19:47

Quote:

Originally Posted by orlando
scumpa ce zici vii la mare pe 1 mai ca cica lumea vrea sa faca show pe acolo...;)

tocmai eu sa lipsesc?????neah...a zis Santoc ca ma papa de vie daca nu merg...imi iau liber din discoteca...si mergem la mare..va fac acolo voua un dans pe cinste ;)

GolfuletzS 06-04-06 19:48

;) frumos asa ;)

orlando 06-04-06 20:12

Quote:

tocmai eu sa lipsesc?????neah...a zis Santoc ca ma papa de vie daca nu merg...imi iau liber din discoteca...si mergem la mare..va fac acolo voua un dans pe cinste ;)

pai asa e frumos draguta mea :)
o sa vina si bacaul si mai multe judete...facem tuning acolo...sa speram ca o sa iasa frumos dar daca vii tu sigur o sa iasa ceva frumos...
poate ne cunoastem si noi personal...prost am fost ca nu te-am bagat in seama :) ca ai si trecut pe langa mine :D
P.S:te supara ca vb asa cu tine?

iulia 06-04-06 21:09

Quote:

Originally Posted by orlando
pai asa e frumos draguta mea :)
o sa vina si bacaul si mai multe judete...facem tuning acolo...sa speram ca o sa iasa frumos dar daca vii tu sigur o sa iasa ceva frumos...
poate ne cunoastem si noi personal...prost am fost ca nu te-am bagat in seama :) ca ai si trecut pe langa mine :D
P.S:te supara ca vb asa cu tine?

stai linistit....nu sunt tipa care a aparut pe forum ca prin minune cu niste poze reusite si sa mai comenteza ca nu imi place cum vb si etc...vb cu vrei tu...nu ma supar..sincer...

Psycho 06-04-06 23:51

Quote:

da da .. hai k o sa ma pregatesc si eu ;)

SUN 07-04-06 00:51

Iulia..."testul" consta in ce fel de impresie imi fac dupa ce te cunosc :D probabil k aberez un pic la ora asta dar e si o samanta de adevar la mijloc ;)

d3vilish_lips 07-04-06 16:13

.....iulia da cine a zis k tre sa te bat k sa iti cumperi pacatele......vedem noi cum negociem :twisted: asa k intre fete mai ticnite :) :)/////

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning