![]() |
Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie
1 Attachment(s)
De la Vitantis am primit un email in care ne anunta ca in week-end sunt oferte speciale in zona de restaurante si nu numai....
Meniuri de mancare (EX: sandwich, salata si suc la Spring Time, la Teff, etc: fel 1 + fel 2 + suc/apa etc), cuprinse intre 5 si 15 lei functie de restaurant. In plus, ne-au trimis un plan al traseelor gratuite de microbuze care duc la Vitantis: |
1 Attachment(s)
Nu sunt din zona si rog si eu pe cineva sa ma indrume pe harta din soseaua Alexandria pana la Eveniment. Pun harta mai jos.. si daca poate cineva sa traseze o linie pe strazi ca sa stiu pe unde o iau.Multumesc anticipat;)
|
Quote:
|
@NXdev: nu, ma refeream la sfatul lui vitor de a nu veni cu masina ca o sa fie prea aglomerat dupaia etc. la cate masini sunt, si la cata lume va fi la evenimet+targ+galeria comerciala, tot aglomerat va fi. plus ca daca stai departe.... la baneasa am parcat langa gard :D. ma refeream la faptul ca in ciuda aglomeratiei, locul pt eveniment e rezervat.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uniri-piata vitan(daca sti und e) si d la piata vitan o ti tot drept....ajungi la un REAL se face o intersectie si o iei spre dreapta....si t duce drumu d akolo....d la REAL o intersectie la kre o ti tot inainte o sa lasi AUTOVIT p stanga si dupa targ o sa se vada CAREFOUR..... sau uniri-piata alba iulia-munci(faci dreapta)o ti tot inainte-dristor-o sa ajungi la un PROSPER-faci stanga la prosper si o ti tot inainte si o sa iesi la REAL si d akolo am scris mai sus........ tiam zis uniri -alba iulia.....pt k o ti tot inainte nu faci nici stanga nici dreapta......nush dupa mn sunt cele mai simple trasee pt cn nu cun drumu daca altcineva stie vrunu mai scurt sa ma corecteze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
inscrieri cand si cum?
|
Quote:
|
Quote:
|
poate au mai intrebat si alti ,asa ca acum intreb si eu:se pot luat stikere sau produse 4tuning (sepci tricouri daca exista)????????????.....neaparat vreau stiker
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning