Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Oltcit Club 11r !!! (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/146384-oltcit-club-11r.html)

Danutz Bratosin 24-11-09 13:07

Re: Oltcit Club 11r !!!

Foarte tare nenica:):-P! cred ca toata lumea de pe acilea te apreciaza si stiu ca tu ai investit in masina...aia care vorbesc aiurea lasa-i in pace!

bravo! si...tine-o tot asa:D

ReLLaXX 24-11-09 13:27

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 2832538)

PS. Tin sa precizez ca masina ESTE A MEA si facuta in totalitate DE MINE de la 0...Nu mi-a dat nimeni nimic gratis si NU AM AVUT SPONSORIZARI totul a fost facut din salariu meu si din banii mei...Stikerele le am pe masina pentru ca imi plac nu fac reclama la anumite persoane... RFT4000 este al meu si nu a lu Cristi ( mamut ) el il are pe al lui si eu pe al meu (al meu este nou adus din state) nu fac parte din domeniu car-audio si nu fac bani din asta si nu fac parte din nici o firma de genul acesta ... Pe amatorii de discutii aiurea ii rog sa stea in banca lor ca nu este frumos sa vorbesti asa...Am oferit respect si cer acelasi lucru...

Unii oameni ar trebui sa-si vada mai mult de treburile lor si mai putin de Oltcit-urile altora.

PS: Tibi, cand facem actele?
PS2: Sa-l anunte careva pe Mamutu' ca si-a dat T4000-ul. El nu stie!

b01uxd 24-11-09 13:30

man, de vineri seara cand mi-ai rupt urechile la tine in masina, am impresia ca eu nu am muzica deloc :D, bravo si bafta in continuare

animalutz 24-11-09 13:35

Domnu', cre k iti mai trebuie un set frumooos de jante si s-o faci low-rider si s-a terminat schema... ! :D

yo_tibitzu 24-11-09 13:46

Danut Bratosin ...@... Multumesc ... dar multi stiu adevaratul dar altii stiu vorbele altora . ;)

ReLLaXX ...@... ce acte sa facem masina este a ta de la inceput :o

b01uxd ...@... Pai ce mai astepti vorbeste cu mosu' sa aduca ceva frumos .

animalutz ...@... Jante am de opel tigra frumusele pe 15' dar trebuie sa umflu aripile pe spate si nu am timp acum.

teddyb 24-11-09 14:16

foarte tare ce ai facut si ce faci!!!sa fii sanatos si in putere sa continui tot asa!! >:) respect...

SKR* 24-11-09 14:34

Sa vina si la tine mosu`, macar cu banii de datorii :lol: Bafta!

Danutz Bratosin 24-11-09 15:51

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 2832660)

Adica?:???:

b01uxd 24-11-09 15:57

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 2832660)
Danut Bratosin ...@... Multumesc ... dar multi stiu adevaratul dar altii stiu vorbele altora . ;)

b01uxd ...@... Pai ce mai astepti vorbeste cu mosu' sa aduca ceva frumos .

animalutz ...@... Jante am de opel tigra frumusele pe 15' dar trebuie sa umflu aripile pe spate si nu am timp acum.

nu ma bag eu la asa ceva....vrei sa-mi sara tabla =))

yo_tibitzu 24-11-09 16:08

Vorbeste lumea....

valitataye 24-11-09 21:32

foarte frumos sistem tibi:D...succes in tot ceea ce iti doresti in continuare:)

Shokaliptiku 25-11-09 07:23

hei hei ... uite asa se completeaza sistemul
motiv de fericire si implinire
in nici un caz de mancatorii ...

tibi felicitari mane
nuti dai seama cat de mult ma bucur pentru tine
si mai mult ... nuti dai seama cat de invidiez :oops:

ps: nu te mai ataca la tot felul de comentarii ...
toata lumea stie cum a fost luata masina
si toata lumea stie ca tot ce ai pe masina leai luat ba pe bani ( dar nu ai tai )
ba moca ... JUST GLUMING

astept ocazia sa aud sistemul finalizat
spor

porsheGTS 04-12-09 10:34

Super masina!!Ti-a reusit proiectul si iti urez succes in continuare pentru viitoarele modificari!!!!!Bafta!!!!:P

MRKXMI 09-12-09 06:24

merita mai multe poze :)

o sa imbraci usile in piele/ alt material?

de curiozitate cum mai trage masina? se incinge mai tare motorul?

mult spor si in 2010!

yo_tibitzu 24-12-09 01:35

10 Attachment(s)
Multumesc baieti...Da mi-a reusit proiectul,se putea si mai bine...Usile momentan raman asa pana in primavara cand poare reusesc altele mai aratoase.Motorul merge foarte bine si frumos acum dupa ce i-am schimbat carburatorul ...

Acum inainte sa intram in urmatorul an care speram sa fie mai bun si mai productiv ca acesta vreau sa prezint si eu ultimele modificari aduse si ultimele upgrade-uri din anul 2009..:D

1.S-au schimbat cablurile (6mm) de la alternator/baterie cu unele de 50mm -/+ .Alternatorul incarca mult mai bine acum dar inca nu incarca suficient cele doua PC3000.

2.Am montat un Player multimedia adus din SUA ...Foarte mic,elegant si inteligent...Citeste majoritatea formatelor foto/video/audio si totul se reda de pe SD, MMC,USB Stick,HDD portabil...Sunetul este de o calitate foarte buna si este transmis prin AUXiliarul de la HU.Imaginea este si ea de o foarte buna calitate avand chiar si imagine HD dar nu prea gasim lcd-uri mici HD :lol...Deoarece playerul functioneaza la 5V am ales un mini transformator auto sau cum se numeste acela..Monitorul este un KING VISION produs in Italia cumparat SH de la un prieten din cauza crizei :lol: .Are TV tuner incorporat/jocuri bla bla bla...Nu se lauda cu o imagine extraordinara dar momentan este bine...Ma declar multumit per total...

Poze nu sunt prea multe iar munca mai este...Acum au venit sarbatorile si frigul iar munca se opreste.Continuam in 2010 :D!!!...

Ce va pot spune decat ...LA MULTI ANI!!! Multa fericire,sanatate si noroc...Sper ca Mos Craciun si Anul nou sa va aduca tot ce vreti voi !!!

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning