![]() |
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
Bine ca am lamurit si problema asta :-P
|
...culmea, ca nu pot sa sufar masinile mici, insa asta e chiar scumpik... :"> Adik se tuneaza foarte usor si are si un design destul de fluid, care o sa ramana in top!!
|
mica poate ti se pare pe afara dar cind intri inauntru la modelul sport 2 usi esti ca la tine acasa...spatioasa credema
|
naspha rau!!!1
|
dragut grande punto si foarte misto modificat de astia
|
10 Attachment(s)
cateva poze Grande Punto:shock: :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
Chestia asta mi se pare geniala, am gasit-o tot pe un forum... Zici ca-i o alfa 147 cu fata de maserati.
Apropo: a auzit cineva ceva de http://carscoop.blogspot.com/2006/08...red-stilo.html (o alta alfa curata) In schimb 1.4 de 180 cai ;) |
Respect "FiatGrup"........eu am un punto 1,9Jtd 2002,super multumit......
iar "NeXus".....tineo tot asa :) |
ba stiti de cand "fuck" nemtii masini bune? de cand fura de la italieni .ex.seat leon=alfa 147 sau G-punto/// asa ca bmw-urile voastre legatile de gard //troaca de "masina"//
|
stai sa gasesc ceva poze din spate
|
Quote:
|
Fiat sincer di dupa parerea mea!!!!Cea mai ne fiabila masina chiar si Dacia este mai buna ma refer la LOGAN!!!
Acum cu platforma de la Opel Corsa si directie bucsaraie si restul a devenit mai bun dar motoarele lasa de dorit!!Adica 1.2 cu 63 de cai este varza pe un prieten la depasit un Matiz si Dieselul este mancator de ulei la greu!!! |
Quote:
ps. au >100 ani de viata ,si ca o mica informatie opel-ul foloseste motoare fiat |
Quote:
PS Fii mai calm data viitoare!!!! |
Quote:
Atunci cum motorul de le Fiat adica cel 1.2 are 60 si ceva de cai si cel de la Opel are 80?????Nu are cum ca fie acelas motor!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning