Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/14635-fiat-grande-punto-racingline-by-msdesign.html)

neXus 06-06-06 11:01

Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign

Bine ca am lamurit si problema asta :-P

Magos 05-07-06 19:53

...culmea, ca nu pot sa sufar masinile mici, insa asta e chiar scumpik... :"> Adik se tuneaza foarte usor si are si un design destul de fluid, care o sa ramana in top!!

bogdan26 08-07-06 12:52

mica poate ti se pare pe afara dar cind intri inauntru la modelul sport 2 usi esti ca la tine acasa...spatioasa credema

hu guta 08-07-06 12:56

naspha rau!!!1

alexSHO 10-07-06 11:55

dragut grande punto si foarte misto modificat de astia

05wnd 27-08-06 16:04

10 Attachment(s)
cateva poze Grande Punto:shock: :shock: :shock:

trAsh 19-09-06 10:56

1 Attachment(s)
Chestia asta mi se pare geniala, am gasit-o tot pe un forum... Zici ca-i o alfa 147 cu fata de maserati.

Apropo: a auzit cineva ceva de http://carscoop.blogspot.com/2006/08...red-stilo.html (o alta alfa curata)

In schimb 1.4 de 180 cai ;)

mitty 22-09-06 07:40

Respect "FiatGrup"........eu am un punto 1,9Jtd 2002,super multumit......
iar "NeXus".....tineo tot asa :)

pytyk' 20-10-06 08:46

ba stiti de cand "fuck" nemtii masini bune? de cand fura de la italieni .ex.seat leon=alfa 147 sau G-punto/// asa ca bmw-urile voastre legatile de gard //troaca de "masina"//

pytyk' 20-10-06 08:48

stai sa gasesc ceva poze din spate

trAsh 20-10-06 09:11

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 591947)
ba stiti de cand "fuck" nemtii masini bune? de cand fura de la italieni .ex.seat leon=alfa 147 sau G-punto/// asa ca bmw-urile voastre legatile de gard //troaca de "masina"//

E simplu ... echipa de designeri compusa din Walter De Silva si tipa care era responsabila de interioare pentru Alfa Romeo, a plecat catre seat si s-a oprit la audi... Pe undeva a fost o mutare buna pentru ca astfel au iesit 159, brera, noul spider.

foss 11-04-07 20:11

Fiat sincer di dupa parerea mea!!!!Cea mai ne fiabila masina chiar si Dacia este mai buna ma refer la LOGAN!!!
Acum cu platforma de la Opel Corsa si directie bucsaraie si restul a devenit mai bun dar motoarele lasa de dorit!!Adica 1.2 cu 63 de cai este varza pe un prieten la depasit un Matiz si Dieselul este mancator de ulei la greu!!!

pytyk' 11-04-07 20:19

Quote:

Originally Posted by foss (Post 846592)
Fiat sincer di dupa parerea mea!!!!Cea mai ne fiabila masina chiar si Dacia este mai buna ma refer la LOGAN!!!
Acum cu platforma de la Opel Corsa si directie bucsaraie si restul a devenit mai bun dar motoarele lasa de dorit!!Adica 1.2 cu 63 de cai este varza pe un prieten la depasit un Matiz si Dieselul este mancator de ulei la greu!!!

pssssss, uita faza cu platforma de opel ,si mai citeste si tu ceva despre fiat
ps. au >100 ani de viata ,si ca o mica informatie opel-ul foloseste motoare fiat

foss 11-04-07 20:28

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 846604)
ps. au >100 ani de viata ,si ca o mica informatie opel-ul foloseste motoare fiat

Frate eu mi-am spus parerea mea!!Si da am gresit nu are platfora de Opel ci este platforma de la GM care o impart cele 2 masini......
PS
Fii mai calm data viitoare!!!!

foss 11-04-07 20:30

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 846604)

Si Opelul foloseste motoare Isuzu adica cel 2.0 Di este dela isuzu si eu am Ople Corsa si sincer nu este de la Fiat....si nu cred.....
Atunci cum motorul de le Fiat adica cel 1.2 are 60 si ceva de cai si cel de la Opel are 80?????Nu are cum ca fie acelas motor!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning