![]() |
cu cielo de 88 cp.. suta in 11.8~12 secunde. viteza maxima atinsa (de mine) .. 192 km/h
|
Sinner, ai cronometrat?
|
Quote:
|
Schumi .. sa nu uitam de greutatea masinii.
Daca reusesc sa vin la Craiova cu masina (SupeRNova nemodificata) si vi si tu, ne dam o data :lol: |
bogdan cms... nu eu, omul din dreapta mea :) eu tipam cand ajungeam la suta :lol:
|
Quote:
A...shi vreau sa rectific ceva in legatura cu puterea. 57 Kw scrie in certificatul de inmatriculare, dar in cartea de identitate scrie 57,40 Kw :P adika ceva peste 78 CP. :) |
fa-i raportul putere/masa.Dar mai e si cutia de viteze care e diferita la toate cele 3 masini.E greu de spus.
|
a.. mai era si suspensia (la SupeRNova este cea mai rigida),mai primeste o bila alba si aici :)
|
Solenza mi s-a parut mult mai rigida...parerea mea.
|
Sa incerc sa mergi in spatele unei supernove pe un drum cu multe curbe, si sa mergi si in spatele un solenze.Sa vezi care se lasa mai mult in curbe. E vizibil !
|
Solentza sucks
SupeRNova sucks.. a bit less Cielo sucks.. except za` coreean version Asta a fost parerea mea de ecspert :D :lol: :P |
toate 3 sucks.Asta e si motivul pt care sunt comparate :)
Daca era una care nu era asa nu mai meritau comparate :) |
Ok, deci era un shpil.
Si pana la urma care e za` supreme sucker? :lol: :D Ati ajuns la o concluzie? Bagati un rank aici. |
Cum adik Cielo sucks? Din propria experienta si din a multor altora care au masina, e una dintre cele mai fiabile masini(am avut una made in Romania si n-am schimbat la ea NIMIK, exceptand rulmentii pe spate la 80.000km, care au rezistat eroic avand in vedere ca am bagat-o si pe la tzara la greu). Asha ca Cielo e cea mai buna clar dintre astea 2. Parerea mea.
|
hmm daca e sa o luam dupa voturi ar fi cam asa
1)Solenza 2)SupeRNova 3)Cielo eu unul cred ca trebuiau sa voteze numai cei care au mers cu toate cele 3 masini si NU POSEDA niciuna :) nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning