![]() |
Re: timp 0-100 km/h
Quote:
-opel astra f 1.4 60cp 0-100 km/h 18 sec .....cu portbagajul plin de muzik:lol: |
nu are cum sa faci 18 sec..Nici o dacie nu scoate asa mult..
|
ce sa fac atata am scos.... ori era stricat cronometru...ori tre sa bag capul intr-o punga de rusine sa nu ma mai vada careva
|
Ai cronometrat tu rau..Nu are cum..Pe bune.. :P
|
no....atuci cred ca o sa ii mai dau un set de incercari:twisted: ....poate cine stie????????
|
de curiozitate ,azi m-am cronometrat si eu sa vad ce timp scoate "vaca" mea :) la 0-100km/h
Prima incercare : 7.6s A II-a incercare: 7.4s Acuma nu cred ca scoteam mai putin daca scoteam din portbagaj tunu de bas de 15" si 2 statii,roata de rezerva nu mai zic.Si asa masina are 1750kg |
Quote:
|
Mda,am notat timpu dar ce era mai important,am omis!
A8 4.2 V8 quattro din 96 |
Esti din BC?
|
Quote:
|
Quote:
|
Andr3i , aproape de bc, mai exact din Piatra Neamt.
Shorty , mda,presupun ca la 60 de cp conteaza daca mai ai cateva zeci de kg in plus....La o cursa ceva , o sa te dezavantajeze acele zeci de kg...in plus. |
Quote:
|
Pai,nu s-a ivit ocazia, si sa pun asa poze fara sa ma intrebe cineva nu vad rostu.Ieri am vazut Thread`u asta si m-am gandit sa vad ce poate si masina mea.Azi m-am cronometrat si am postat aici.Pun si poze nu e nici o problema dar nu cred ca are vreun rost pe acest Thread ,in care lumea isi posteaza "timpu" :) Zi-mi alt thread in care isi etaleaza lumea masinile si am sa pun si eu niste poze cu my car.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning