![]() |
Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan
2 Attachment(s)
uite am gasit eu niste poze pe un site romanesc nu sunt cine stie ce de clare ! vizionati
|
Da.. rezolutia lasa de dorit... dar iara zic... stopurile sunt oribile!!!(blink!-blink! ;) ) parerea mea...farurile nu dau asa de bine cum ma asteptam dar oricum schimba in bine masina.
Niste admini sunt aici? :D Am cam vrea niste poze si ziua, ca o sa mergem si ziua cu ele :P. Spuneti-ne daca se poate sau nu macar! Ms! |
super misto dau bine cu un kit belea;)
|
Quote:
fiderzen a pus un link spre un topic cu acea masina... ;) https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/9589-ext-dacia-logan-speedline/page-2.html |
Quote:
|
Luci, nu cumva e primu' Logan care a iesit pe strazi cu stopuri clare si angel eyes ?
Anyway, superb! |
Din cate stiu e primul .
|
dap,l`am vazut azi....e super misto,l`am vazut si la semafor parcat paralel cu unul identic ca model,acelasi albastru..etc.....mareeee diferenta..intr`un cuvant''kul'' :lol:
|
Tot pe o solenza ar arata ami bine farurile alea;) ...
|
Quote:
|
mai baieti mai vindeti solentele alea ca le tineti de pomana si nu le mai tunati ca le triplati valoarea.... solentza este cosmetizarea unui rebut care se chema "SuperNova"
|
Quote:
|
Quote:
|
Loganul este o masina FIABILA :) ceea ce inseamna ca este un compromis intre performanta, aspect si pret, consum :) cu toate ca cu consumul nu prea au reusit mare lucru la un asa dulap, un motor de 1.6 renault face fata cu \"eforturi\" mari (l benzina). Mi-a venit greu sa cred cand se spunea ca loganul consuma mult dat fiind faptul ca un priten imi arata pe bord 4.5 consum la 80Km/h la logan 1.6 in treapta 5, dar dupa ce l-am cumparat am vazut cu ochii mei consumul mediu de 11% :) si asta pt ca eu conduc mai nervos (economic este pt pensionari) cat despre solentza nu te ataca amice ca si posesorii de logan se vor lua de posesorii viitorului model de dacie pentru a isi justifica investitia si a nu trebui sa recunoasca ca au facut o afacere proasta :)
|
Nu am nici Solenza nici Logan dar daca ar fii sa aleg dintre astea doua as alege Solenza fara discutii.Logan e o masina de familie si are si un aspect de....pe cand Solenza mi se pare mult mai reusita la aspect si modificata putin chiar se poate face ceva beton, dar fiecare cu parerea lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning