Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/14531-premiera-romania-4tuning-angel-eyes-logan.html)

DyZ 25-03-06 20:25

Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan

2 Attachment(s)
uite am gasit eu niste poze pe un site romanesc nu sunt cine stie ce de clare ! vizionati

shummy 25-03-06 21:11

Da.. rezolutia lasa de dorit... dar iara zic... stopurile sunt oribile!!!(blink!-blink! ;) ) parerea mea...farurile nu dau asa de bine cum ma asteptam dar oricum schimba in bine masina.
Niste admini sunt aici? :D Am cam vrea niste poze si ziua, ca o sa mergem si ziua cu ele :P.
Spuneti-ne daca se poate sau nu macar!
Ms!

Zerofast 25-03-06 21:25

super misto dau bine cu un kit belea;)

blowwind 25-03-06 21:57

Quote:

Originally Posted by DyZ
uite am gasit eu niste poze pe un site romanesc nu sunt cine stie ce de clare ! vizionati

inca o dovada ca nu suntetzi atenti si ca nu cititzi ce scrie pe paginile anterioare...

fiderzen a pus un link spre un topic cu acea masina... ;)
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/9589-ext-dacia-logan-speedline/page-2.html

Lucian 26-03-06 11:14

Quote:

Originally Posted by shummy
Da.. rezolutia lasa de dorit... dar iara zic... stopurile sunt oribile!!!(blink!-blink! ;) ) parerea mea...farurile nu dau asa de bine cum ma asteptam dar oricum schimba in bine masina.
Niste admini sunt aici? :D Am cam vrea niste poze si ziua, ca o sa mergem si ziua cu ele :P.
Spuneti-ne daca se poate sau nu macar!
Ms!

Se vede clar ca pozele sunt facute cu telefonul . "Oribile" nu ti se pare cam mult ? Esti chiar un expert in materie ? O sa mergi ziua cu ele ... peste 2 ani :lol: :lol: :lol: :lol: E bine ca "adminii" isi focalizeaza atentia la doleantele tale si te atentioneaza ca exista poze facute si deja postate . ;) Parerea mea care am vazut live masina .... arata prea tare . O sa vedeti masina pe 1-2 aprilie la Prisma 2 . ;)

Gabi 26-03-06 11:23

Luci, nu cumva e primu' Logan care a iesit pe strazi cu stopuri clare si angel eyes ?

Anyway, superb!

Lucian 26-03-06 11:24

Din cate stiu e primul .

fiderzen 26-03-06 16:15

dap,l`am vazut azi....e super misto,l`am vazut si la semafor parcat paralel cu unul identic ca model,acelasi albastru..etc.....mareeee diferenta..intr`un cuvant''kul'' :lol:

zanga 26-03-06 20:35

Tot pe o solenza ar arata ami bine farurile alea;) ...

Feryan 27-03-06 12:09

Quote:

Originally Posted by atti
Sunt super dar la Solenza nu se gandeste nimeni :sad:

Pai la solentza Daca mai pui valoare farurilor iti iei o dacie 1300 :D so ce rost are? :P

Feryan 27-03-06 12:12

mai baieti mai vindeti solentele alea ca le tineti de pomana si nu le mai tunati ca le triplati valoarea.... solentza este cosmetizarea unui rebut care se chema "SuperNova"

SirNenea 27-03-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Feryan
mai baieti mai vindeti solentele alea ca le tineti de pomana si nu le mai tunati ca le triplati valoarea.... solentza este cosmetizarea unui rebut care se chema "SuperNova"

din cate stiu eu solenta este mai buna ca loganul si nu cred ca ce zici u vine cu vreun argument dar daca ai ar fi bine sa il zici si cel mai bine ar fi daca te-ai limita la logan ca topicul e deschis pentru el nu pt solenza

Psycho 27-03-06 18:51

Quote:

Originally Posted by SirNenea
din cate stiu eu solenta este mai buna ca loganul si nu cred ca ce zici u vine cu vreun argument dar daca ai ar fi bine sa il zici si cel mai bine ar fi daca te-ai limita la logan ca topicul e deschis pentru el nu pt solenza

plm ... mie unu nu`mi place cum arata din spate loganu ... e ciudat

Feryan 27-03-06 22:03

Loganul este o masina FIABILA :) ceea ce inseamna ca este un compromis intre performanta, aspect si pret, consum :) cu toate ca cu consumul nu prea au reusit mare lucru la un asa dulap, un motor de 1.6 renault face fata cu \"eforturi\" mari (l benzina). Mi-a venit greu sa cred cand se spunea ca loganul consuma mult dat fiind faptul ca un priten imi arata pe bord 4.5 consum la 80Km/h la logan 1.6 in treapta 5, dar dupa ce l-am cumparat am vazut cu ochii mei consumul mediu de 11% :) si asta pt ca eu conduc mai nervos (economic este pt pensionari) cat despre solentza nu te ataca amice ca si posesorii de logan se vor lua de posesorii viitorului model de dacie pentru a isi justifica investitia si a nu trebui sa recunoasca ca au facut o afacere proasta :)

FeS 28-03-06 21:41

Nu am nici Solenza nici Logan dar daca ar fii sa aleg dintre astea doua as alege Solenza fara discutii.Logan e o masina de familie si are si un aspect de....pe cand Solenza mi se pare mult mai reusita la aspect si modificata putin chiar se poate face ceva beton, dar fiecare cu parerea lui.

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning