![]() |
Re: E36 - 320i...
73dy,cand ii schimbi aripa si grilajul si p[arerea mea e ca ar trebui sa o vopsesti un negru sau albastru azuriu,ar arata bestial albastru azuriu
|
hmmm...ms de sfat:D sti cumva vreo poza cu o pisicutza in culoarea asta?:D daca da...pune te rog sa mi clatesc ochii:D
|
1 Attachment(s)
c zici de asta?:D
|
la culoare ii zice estoril blue
|
4 Attachment(s)
am mai gasit niste poze,c zici8)
|
3 Attachment(s)
pai depinde cate site ai la esapament dintr-un capat intr-altul........sita de exemplu se gaseste in finala ovala aia e prima.Daca vrei s-o scoti tai toba o scoti sudezi la loc.a doua sita e pe undeva la mijloc tot asa una(doua) ovala mica sau mai mare.o indepartezi si sudezi la loc tzeava normala cat e grosimea celei originala care face legatura intre site.Si daca vrei sa se auda de sa nu mai stai s-ar putea sa mai ai o sita langa saxofon dar nu stiu singur ca la E36 modelele de toba difera.Uite au la al meu Am finala cu ecou.......si mai am una la saxofon...pe mijloc nu mai am deloc.Cand ai sa ai ocazia urc-o pe-o rampa uitate fa niste poze si dicutam boss!
ti-am pus 3 poze...2 din ele iti arata cum arata toba cu ecou si a treia e o schita de la un E36 M3 si acolo vezi pe mijloc sitele(rezonatoare). |
10 Attachment(s)
Estoril blue8)
|
wow:D bomba:D imi place :D ce sa zic:D sa vedem...
|
Quote:
|
da fratica.no problem
https://www.youtube.com/watch?v=bnl5_jaM8r8 https://www.youtube.com/watch?v=W4YeP...eature=related fratica ai 2 filme.amandoua 325 cum s-aude fara sita.Al doilea e mai bun!Toba ecou fara site (ala alb).Aude si mai bine in realitate crede-ma!Senzatia e pe masura!termina-ti treburile cu vopsitu si celelalte si ai sa-i faci si toba.Nu e munca multa un sudor care sa-ti scoate sitele atat si sati sudeze la loc!bafta boss! |
mama cum se aude :D:X deci...cu toba normala si doar sitele scoase se aude asa???e bestial sunetu
|
mda......de aia se cheama toba cu ecou.Ai sa vezi ca in realitate se aude mult mai bine mai frumos si mai tare!Ai timp!La toba cu ecou adica la finala daca vrei sa-i inbunatatesti aspectul..sudezi alta mufa cum am s afac eu ca deja mi-am luat-o!Si sunetul e acelasi poate mai mare daca mufa are cap mare!
|
pentru asta va trebui sa modific si bara:D
|
putin taiata da nu mult.depinde boss cat e de mare mufa!Da faza e ca sunetu e tata lor!Acuma am venit din garaj..am curatat finala ca era ruginita.Am vrut s-o dau jos dar suruburile is varza.Sa trec sap asta sa iau un spray pt rugina s-o dau jos s-o fac klumea!
|
3 Attachment(s)
azi am fost cu masina la tinichigiu si se pare ca a fost neserios omu...asa ca voi lua toata caroseria masinii:D cand inca nu se stie...sper zilele astea:D caroseria e tzipla...an '97 sau '98:D o sa-i face poze cand o iau.pana una alta niste poze...si cu toba...scz pt calitatea pozelor:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning