![]() |
Re: Fiat Bravo
[QUOTE=tiarel_bv;687730]..) problema e ca mi seaprinde in bord o chestie care e ceva d ela electrica sigurante sau ceva si se stinge cand ii se scoala asa dupa ce sta mult .........HELP:-)
Salut :!: -fäi o foto la chestia ce ti se aprinde sä stiu ce sä caut sä väd ce semnificatie are ,si de ce nu si la masinä . -toate bune8) |
salutare....... car manyac esti din brasov(nu?).........mi-am luat si eu un bravo pozele cu el vin in curand dar vreau niste praguri ca nu-mi place fara cum arata......si daca stie vreunu cum ii scot caasu original fara sa se intample ceva cu el s alase un mess pe forum acilea.......vb numa bine:lol:
|
ii fac o poza dar poate weekendu asta k nu pot mai repede anyway......10x for the hint..........:P si nu are nimeni un cd player original de fiat care nu are ce face cu el.......hehehe.......sau sa zicetzi cum imi scot casu afara asa sa nu ma chinui pe degeaba.... ac am un blaupunkt tare misto care l-as pune
|
4 Attachment(s)
[quote=tiarel_bv;693088]ii fac o poza dar poate weekendu asta k nu pot mai repede anyway......10x for the hint..........:P si nu are nimeni un cd player original de fiat care nu are ce face cu el.......hehehe.......sau sa zicetzi cum imi scot casu afara asa sa nu ma chinui pe degeaba.... ac am un blaupunkt tare misto care l-as pune.
salut:!: legat de cd-player orginal de bravo nu am väzut cu cd in fatä dar este boxä cu 6 sau 8 cd , -dacä vrei sä-l schimbi ai nevoie de o ramä dupä care iti pui Blaupunkt-ul . Cum il scoti are 4 cleme 2sus alea trebuie apäsate in jos si 2 jos alea trebuie inpinse in spate sau incerci sä misti stinga si dreapta de citeva ori . Ti se mai aprinde chestia la bord :?: Toate bune8) |
merci pt hinturi cu sidiplayerul...ala din imagine e al tau?......dar d eund efac rost de o rama ca nu vad sa o gasesc usor.....anyway....chestia din bord nu apare deocamdata.....ma intereseaza niste pretzuri la fiat bravo(cu cat se cumpara( din targ de la noi)daca are cineva sa imi zica si mie sau un mail pe [email protected]).......numa bine:-)
|
4 Attachment(s)
Am zis ca pun noi poze!Intr-un final......Problema e ca nu stiu ce sa fac sa o vand sau nu pt ca na cand am adus-o am platit vama aia si na daca o scot astia pierd clar 1900E.Voi ce ziceti care o sa fie treaba?
|
in cat vrei s-o dai......?anyway....no vinzi ramanem fratzii bravo....din bv plm da-m iun add pe mess.(tiarel_bv).......numa bine
|
[quote=tiarel_bv;701282]merci pt hinturi cu sidiplayerul...ala din imagine e al tau?......dar d eund efac rost de o rama ca nu vad sa o gasesc usor.
Salut da este vechiul casetofon si am pus in loc un mp3,cd Pioneer. Legat de casetofon original Fiat (Bravo,Brava si Marea)nu are cd ,doar comanda pentru player-ul original este boxä extra cu 6 sau 8 CD. Dacä nu gäsesti in tarä rama pentru CD spune-mi si iti spun pe unde o gäsesti este intre 8 & 10€ färä livrare. Toate bune8) |
Sal.Am de vanzare un motor de Fiat Bravo 1.9JTD 105cp 82100km distributie noua facuta cu cutie in 5 trepte adus din italia + multiple piese de schimb.0740195742
|
De vanzare calculator motor(centralina) Fiat Bravo/Brava/Marea cu chip tuning BOSCH (137cp)made in Germany pt motorul 1.9jtd 105cp.Cod:BOSCH 0281001928 46546205.Pret negociabil
|
Sal. all. Sunt in cautarea unui Fiat Bravo ( dupa 2000, JTD). Dc. stie cineva dintre voi ceva de genul asta scos spre vanzare, imi datzi si mie de stire...? Ideea e ca nu dispun decat de 5500-6000 Eur. Ce credetzi gasesc ceva bun, in banii astia ?
|
Sal eu am unu de vanzare cel galben de sus din poze!Masina e fabricatie 04.2001 1.9JTD 101cp EURO3,120000km,role+curele noi,klimaautomata ogl.el incalzite geamuri electrice,scaune incalzite, casetofon cu magazie sony + subwoofer +DVD,volan reglabil,piele volan+schimbator.Are 4 airbaguri kit tuning abarth stare impecabila,rulata 3 luni in RO.Am jante orig fiat pe 15 cu anv de iarna aproape noi + jante pe 16" cele din imagine.Pretul fara jante 16" e de 6800 dar na fara muzica adik cu casetofon orig Fiat putem negocia mai jos.Vreau sa o dau ca am nevoie urgenta de bani.Daca vrei suna-ma pe 0740195742 si vedem.
|
bah eu vad ca nu-s siongurul cu spoilar dasta la bravo...dupa pozele care le-am vzt
niec asa:lol: |
6 Attachment(s)
ca to am promis si eu niste poze...i hope u see them :D AAAA SI DACA MAI POTZI INCA SA MAI FACI ROST D ERAMA AIADE CD O VREAU SO PLS HELP.ITI RAMAN DATOR HEHEH...like my car
|
[QUOTE=AlexXx-25;705394]
Quote:
Sal all. Te rog mult de tot spune-mi si mie de unde gasesc si eu rama pe cd. caut de ceva timp si nu am gasit. Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning