![]() |
Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
Quote:
|
Ferrari 430 nu e considerata o masina geniala degeaba. E la fel de practica, ca si un Lambo in viata de zi cu zi si pe un circuit se comporta exceptional. Singura problema o reprezinta fata care e destul de joasa, oricum daca nu traiesti in Romania ar trebui sa fie ok totul.
|
Chestia aia cu sunetul mi-a zis cineva care s-a plimbat cu un lambo ......
|
Quote:
F430 am auzit doar in emisiuni dar imi face impresia ca suna mai "tare " ca si un lambo |
Fie cum zici u, si eu sunt fan f430 :D
|
Am vazut si auzit un 430Monza, suna bestial. Gallardo de asemenea.
Nu pot face diferenta, ambele au un sound fenomenal. Respect. |
Ferrari Fan 100%
|
IN PREMIERA , F430 A FOST BATUT DE CTRA GALLARADO
7:55 --- 156.126 km/h – Ferrari F430 F1, 490 PS/1493 kg (sport auto 01/06) 7:52 --- 157.119 km/h -- Lamborghini Gallardo E-gear, 493 PS/1496 kg (sport auto 12/03 |
3 sec diferenta, poate daca il mai faceau o data avea ferrari 3 sec in fata. E destul de relativ testul.
|
Dar a fost facut, a fost
|
F430!alegerea e vorba numai de gust!decat un "tractoras"de baby Lambo mai bine o super sexy Ferrari!oricum probabil nici nu o sa conduc eu vreuna din ele vreodata(sau mai stii?:))dar si Lambo e suuuuuuuuuuuuuuuper beton!!!
|
o sa caut si eu timpi de pe nurburgring ca nu are cum sa bata 4wdu pe rwd. ar fi rusinos si nu se va intampla
|
Mentionez ca am facut o mare greseala, alea au fost conduse de piloti diferiti
|
amandoua au aceleasi mari costuri de intretinere dar ferrari o sa sune ca un ferrari,adica mecanica de curse,un design deosebit o istorie pe care o platim cu varf si indesat cand achizitionam masina si dintre toate cele doua masini parca tot un 911 turbo ar fi ideal
|
struguri acri, 300zxtt? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning