![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
vw e mai bun din toate punctele d vedere.....dak nu ma credetzi facetzi un head 2 head
|
Quote:
|
vw e peste ford ....cu mult !!! (stiu din propria experienta) dar cine e fan ford bv lui , fiecare isi cumpara ce ii place .
|
veniti cu argumente concrete , ce ai spus este egal cu 0 , nu te supara , vino cu ceva concret daca tot spui ceva
|
Quote:
|
Ai mare dreptate , oamenii nu realizeaza....ca abereaza....cum poti spune despre ceva ce nu ai testat ca "e mai naspa"....ma rog , poate suntem noi dusi cu pluta Espi si nu ne dam seama....
|
hahahha .. polo...asta e masina frate ? mda este dar nu ca fiesta ! nu vedeti ca VW incep sa apara ca daciile ma? pt ca e masina "mai de toti" sa ma exprim asa! eu n-am nici vw nici ford ... dar m-am dat cu ambele si zic cu mana pe inima ca ford e peste ! ce dracu ne mai batem capu fratie... fiecare isi ia ce crede dar sa nu il auzim dupa 3 ani ca nu e multumit cum am auzit pe la altii care si-au luat golf si cand sau dat pe 147 ziceau ca se cred D=zeu ( alfa fiind tot o firma pe care toti o critica,,,dar o critica exact aia care nu s-au suit niciodata ..exact ca la ford) si cu asta am incheiat discutia baieti! ;)
|
fiesta pentru ca e mai echilibrata si frumusica fata de polo, care e o masina diforma.
|
Ambele masini au si + si - la aspect exterior Fiesta pare mai atragtoare, insa a-ti mers cu ea sa vedeti cum scartziesc chederele de la usi? si de la haion? asta datorita asamblarii la turci.Aici pierde mult teren ford-ul. Daca mi-as lua ford mi-as cumpara mondeo dar direct din Germania nu cel asamblat in Turcia.
|
ce scatzaie fratele meu :)))))) nu se aude absolut nimic ... ori sunt eu surd, nu stiu ramane sa fac un control probabil !
|
Quote:
|
daca tu ti`ai luat ford`ul din germaina e alta chestie cele aduse la noi sunt asamblate la TURCI ce nu intelegi din asta? vino la cta mergem la reptrezentanta FORD si vei vedea, si termina cu mistourile ca oricum poti sa te caci in el de ford la tinuta de drum e sub VW. Arata mie un Focus care are pasla pe partea interioara a capotei, iar zgomotul motorului se resimte in interior; si un mondeo( inafara de cel ST) care vine cu cilindru hidraulic la tinerea capotei cu cu bat de fier.
|
Tinuta de drum sub Ford? Na culmea ca sa gasit unu mai destept ca si ceilalti.In toate testele este "laudata" tinuta de drum a forduriloe Focus si Mondeo.Vezi testu ala cu cu aprope toate masinile din clasa medie si hopa ai sa vezi ca iese pe locu 3 dupa Seria 3 si Alfa 159.
Ai stat in Mondeo? Intradevar la relanti motoru are un zgomot aparte ca un fel de rontait dar apoi este cu mult mai silentios ca si un Tdi mai ales cand urca in ture. Fiecare masina cu plusurile si minusurile ei..dar tinuta de drum nu este un minus la un Ford. |
tinuta de drum fordu e peste cu siguranta! dieselul de pe polo... mama ce fel se aude acnd accelereaza..zici ca e o asscutitoare tractor sa dea dracu
|
TuningBoy a facut cam 1000 km in fiesta mea, hai sa nu vorbesc eu despre tinuta de drum ,sa vorbeasca el , ca eu poate sunt subiectiv....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning