![]() |
Re: My Audi A4 B5
2 Attachment(s)
pozeeee:d
|
1 Attachment(s)
INCA UNA!
|
ha ce misto e asta ultima !
|
jante ii mai cauti?
|
nu,nu'i mai pun:D
|
1 Attachment(s)
O POZA CARE IMI PLACE MULT!
|
1 Attachment(s)
.............
|
salut The MIG , ai o masina foarte frumoasa si ingrijita , sunt curios cum arata interiorul poti urca niste poze?
|
eu nu inteleg un lucru...nu mi-o luati in nume de rau dar vad 8 pagini de discutii si masina la fel ca in prima pagina
care sunt modificariile?jante se caute de 3luni si ceva...si 3 pagi...tot nimic:rolleyes2 nu de alta,dar moderatorii "exigenti"de pe aici cand eu postez ceva pe topicul meu se cere sa fie neaparat ceva modificare cand postez in care nu intra stickere,schimbari consumabile si de genul..... bafta all |
Quote:
|
linistit,dar parca vorbim de tuning aici,nu de intretinere la masini
asa orice om isi face topic si incepe cu agenda de schimbari ulei si de astea nu mi-o lua in nume de rau,sincer numai ca si o obiectie,iar treaba ii ca si eu am fost somat sa postez doar cand efectiv este ceva modificare la masina(placute frana,stickere si de genul nu intra in calcul) in fine,bafta sa ai cu ea si totusi sa faci una alta la ea mersi |
sal.si eu am avut pb cu abeesul in bord.vezi ca la abs-ul din volan,upa ce il desfaci e o siguranta care trebuie reglata) de acolo a fost la mine.sa avem drumuri bunee....
|
Am si eu un audi A4 B5 2.5 TDI Quattro. Imi puteti spune si mie cateva pareri? :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning