![]() |
Re: VW Golf5 GTI
Quote:
|
Ba baieti , nu mai faceti misto de difuzoarele omului , pe linga muzica difuzoarele astea fac si SPL , daca nu credeti urmeaza dovezi!
|
Quote:
|
Quote:
|
laser frate....este cel putin fortza....este cea mai masina misto...:shock:
|
Cea mai mas'na buna, asa zicea si gura mea.
|
6 Attachment(s)
A sosit momentul pentru noutati in masina lui Fuscobal. Mai jos o sa prezint poze cu finisarea in totalitate a plafonului si a stalpilor masinii cu Alcantara bej. O sa prezentam mai multe poze in viitor 8-)
|
15 Attachment(s)
Alte elemente modificate recent la capitolul Car-Audio sunt usile. Acestea au mai fost modificate acum 3 ani si chiar aveau nevoie de un refresh ;). Designul ales a fost cat mai simplu si in linia masinii, sper ca am reusit. Din punctul nostru de vedere, finisajele sunt mult mai bine facute decat cele de fabrica. Contructia este foarte rigida, intrucat rezonantele pastreaza un nivel mai mult decat decent, mai ales pentru difuzoarele pe care le foloseste.
|
Quote:
|
Quote:
|
o masina care totdeauna imi aduce o mica lacrima in coltul ochiului cand o ascult,pentru mine e cel mai bun sistem pe care l-am ascultat vreodata,are sunetul exact pe gustul meu,bafta baieti :)
|
Felicitari! Foarte bine arata.
|
Multumesc pentru aprecieri. De la 4Tuning am mai facut mici reglaje si ajustari iar acum zic eu ca se aude putin mai bine ! Usor usor ne apropiem. Din pacate datorita unor probleme ce nu pot fi depasite nu se va ajunge niciodata la sunetul unui sistem foarte bun de casa !
|
Pana ajungi sa te lovesti de problemele alea care nu pot fi "depasite", mai este mult de lucru. Mai sunt multe care trebuie imbunatatite, si dupa cum ai vazut si tu, in domeniul asta exista mereu loc de mai bine, chiar daca de la un nivel in sus diferentele nu sunt atat de mari in comparatie cu efortul. ;)
Nu te da batut asa repede :-), poate o sa fii tu ala care depaseste probleme acusticii unei masini :D, chiar am io cateva idei, numai ca nu sunt sigur daca se mai poate omologa masina :twisted: |
Boss, mai bine se poate cu siguranta dar la ce costuri de acum incolo si cum mai pastrezi utilitatea zilnica a masinii ? Nu e vorba de dat batut dar atata timp cat masina nu permite fizic o montare perfecta a celor 2 mid-basi pe usa, degeaba caut un amplificator mai rapid sau un difuzor mai bun pentru ca nu le voi putea folosi la potential maxim !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning