![]() |
Re: freehand tuning usergroups
neh, lasa`i pe ei.... stiu k arata ca draq..... da decat deloc...... macar incerc...
|
taci mah ... nu le da indicii :lol: :D
|
:)) ...... ok .... deja lucrez la un golf 4, poate o sa am parte de oleaca de ajutor la umbre :P
|
pai c ajutor vrei?!
|
1 Attachment(s)
nah, audi s8, am incercat sa dau mai mult detaliu prin umbre si alea alea, crek mai mult l-am stricat, acum pot intra in usergroup?(ps:golfu 4 eram pe la 1/3 avansat in lucru, am scapat ceva pe foaie ce nu a mai putut fi sters si am abandonat lucrarea)
|
eu zic ca poti intra in usergroup...acu depinde de LKS
pe viitor incearca sa'ti iei si'un creion mai moale sa dai unele accente de negru...ofera personalitate masinii.asa doar cu noante de gri ...e monoton si greu de citit forma masinii bafta! |
maf... mie mi se pare k seamana mai mult cu o skoda; sunt nijte mici erori ... dar destul de reusita si detaliata masina in rest...
si cum a zis si ad1 ... nu ti-ar strik un creion mai moale... dak mai faci un desen k asta sa ne demonstrezi k stii .... intri sigur.... ad1 tu de ce nu esti in grup!? _________________________________________ nu stu...probabil pt ca n'am dat join :D - ad1 |
ok, o sa mai incerc, eram oleaca si presat de timp, am mers la iaz la me si stateam pe terasa la cabana si desenam si aveam grija si de gratar :)) ... nah.... o sa mai lucrez crek dupa ce vin de la mare de acum, oricum o sa am mai multe lucrari de acum k vine framiu acasa si nu am cum intra la pc :) si altceva noaptea nu prea am ce face
|
Re: Freehand Design Usergroup
e fain audi-ul.. are ceva greseli.. dar din greseli se invata. eu zic k merita sa intre.. acuma cum vretzi voi..
|
Baietzi ce 3 sa fac ca sa intru si eu in freehand design usergroup???
|
sa dai join :D USER CP > GROUP MEMBERSHIP > Freehand Usergroup si dai join ...
|
am dat si eu join mai trebuie sa pun desene sau stiti????
|
la tine nu`i nevoie ...am dat accept ...
|
ma primiti si pe mine?
|
si o lucrare...nu am timp de altele
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning