Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT= (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/14191-cursa-martisorului-19-martie-2006-grt.html)

BoSsuL3TZ 22-03-06 00:01

Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=

...mda!Imi pare bine ca suntetzi fericitzi ;) Cam asta va era scopul nu?:P ei bine, n-o sa ne lasam doboratzi de aceste vorbe, o parte au fost si adevarate.. se putea cu muult mai bine la organizare.. dar asta este noi avem 4 si nu "20" cate are LR-ul..dar jti ce?.. ma doare fix in pix de faptul ca o persoana nu s-a simtzit bine la cursa noastra.. imi pare bine ca au fost alte 1000 si ceva care s-au bucurat de show.. si ink 30 care s-au bucurat la participare..

13RvR 22-03-06 00:04

Quote:

Originally Posted by sharpe
ma neica...ramasasi blocat pe pozele alea?ai dormit stramb az-noapte si ramasasi cu gatu-ntroparte?
tu citesti ce scrisai io pe-aci?
ca o sa ia ZoliaT pozele de la mine si-o sa le puna?
sau ramasasi fara argumente in mica noastra divergenta de opinii si acum ii dai inainte ca Ieremia cu oishtea-n gard (asta e vorba lu' mama) ?
frraaatele meu...esti de toata coma
aproape ca mi-ash dori sa te cunosc,nu de alta,da' daca pe un forum ma faci sa rad in halu' asta...atunci live ar trebui sa ma apuce sughitzurile

Vad ca ma ataci ... ce divergenta de opinii???? ... ai avut tu vreo opinie si nu am fost atent???? (daca nu stii ce inseamna opinie sa-mi spui)
Ma bucur ca ma cosideri de "toata coma" :)) , dar totodata iti repet ca posturile tale sunt total off topic si nu contin absolut nici o informatie cu care ai putea sa ajuti vizitatorii si membrii acestui forum.
Imi place deasemenea limbajul tau deosebit de elevat si grija cu care ma intrebi cum am dormit ;) - sa stii ca bine, nu am dormit cu gatul stramb (asta ca sa poti sta linistit).

13RvR 22-03-06 00:06

Quote:

Originally Posted by BoSsuL3TZ
..... ma doare fix in pix de faptul ca o persoana nu s-a simtzit bine la cursa noastra..

Nu cred ca e tocmai cea mai fericita abordare a problemei, dar ... ma rog , fiecare cu durerile lui :)

sharpe 22-03-06 00:12

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Vad ca ma ataci ... ce divergenta de opinii???? ... ai avut tu vreo opinie si nu am fost atent???? (daca nu stii ce inseamna opinie sa-mi spui)
Ma bucur ca ma cosideri de "toata coma" :)) , dar totodata iti repet ca posturile tale sunt total off topic si nu contin absolut nici o informatie cu care ai putea sa ajuti vizitatorii si membrii acestui forum.
Imi place deasemenea limbajul tau deosebit de elevat si grija cu care ma intrebi cum am dormit ;) - sa stii ca bine, nu am dormit cu gatul stramb (asta ca sa poti sta linistit).

nu vreau,o fac
da,am opinii,si mi le exprim de fiecare data cand simt nevoia sau ca e necesar,in modul in care consider potrivit sa fac asta,si cu tonul pe care-l consider potrivit
referitor la ce ai scris in paranteza...sa intzeleg ca incerci sa fii ironic?eu de fapt cred ca incerci sa copiezi stilul meu...nu-mi plac oamenii care copiaza un stil,denota lipsa de personalitate
repeti ca posturile mele sunt offtopic?
arata-mi si mie unde-ai mai zis,ca sa fie asta repetitia
nu contin nici o informatie?
pune-ti ochelari
ma bucur ca-ti place limbajul meu elevat,il folosesc cate-odata cu scop ironic,dar numai un om cu IQ-ul peste 50 poate detecta nota de ironie...vad ca tu n-ai facut-o (da,iar te atac)
nu te intreb cum ai dormit,te intreb daca ai dormit cu gatul stramb...e o diferenta(si asta era tot o ironie :P)
in final : stau foarte linistit.....ii las pe altii sa se streseze
io ma duc la somn ca maine dimineatza am trezirea devreme ...tre' sa ma duc la spital (nu,nu pentru un consult psihiatric) (si asta era tot o ironie)
stres placut :D
P.S. la mine nu se aplica treaba aia cu sughitzatu' cand te vorbeste lumea :P

dj05dpx 22-03-06 00:12

Pupati-va idolii in partea dorsala in momentele intime si nu pe forum ca va faceti de ras,slugoilor!

BoSsuL3TZ 22-03-06 00:19

lasatzii ma sa se bucure!

Alex ai pus punctul pe I.. si de data asta va spun/va spunem ca urmatoarea va fi cu mult peste asteptarile voastre si peste tot ceea ce atzi organizat pana acum..si asta v-o promitem domnule Sebastian.. potzi sa o iei ca pe o provocare!

dj16xxs 22-03-06 00:30

unu la mana:....vreau sa fie inteles un lucru.mortii cu mortii si vii cu vii....va rog,daca mai vad ca se mai aduce aminte de KOSU' iau foc...rau...va rog mult de tot.
doi la mana:de ce se baga cei care nu au fost acolo?....il excludem pe sebastian pentru ca el fiind cel cu cea mai multa experienta in domeniu ar fii in masura sa faca o analiza a cursei....dar restul....ce treaba aveti voi fratilor?

13RvR 22-03-06 00:31

PT SHARPE:

Pacat ca nu intelegi nimic "ironicule" :))
Eu chiar nu am nimic cu nimeni si vroiam sa obtin informatii, poze, filme de aici.
In privinta IQ m-ai lasat masca :)) "desteptule" , "atragatorule" ... tu esti cel mai tare :)) A..si daca tot te duci la spital ... nu te lasa si fa-ti si un control ;)

dj16xxs:

Fi mai explicit ??? Care restul ??? Si in ce se baga ???
(nu cred ca te referi la mine pt ca eu vreau sa vad doar ce am scris mai sus, deci...???)

dj16xxs 22-03-06 00:37

tu nu faci altceva decat sa intretii tensiunea....nefiind prezent sau participant....nu iti va pica bine daca voi o sa faceto cursa si eu ma voi baga ca musca in lapte numai de dragul de a comenta!
treaba cu sebi e veche....

13RvR 22-03-06 00:41

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
tu nu faci altceva decat sa intretii tensiunea....nefiind prezent sau participant....nu iti va pica bine daca voi o sa faceto cursa si eu ma voi baga ca musca in lapte numai de dragul de a comenta!
treaba cu sebi e veche....

Chiar nu ma intereseaza ce treaba aveti voi cu el ..... si am spus asta aproape in fiecare post ... vroiam doar sa aflu mai multe informatii ... daca nu am fost nu am voie??? sau cum??? ... eu nu intretin deloc tensiunea... unii de la voi o fac si AIUREA pe deasupra , cum ar fi SHARPE ... cu toate ca nu am atacat pe nimeni el se tot chinuie ... ce vrei sa fac ???

dj16xxs 22-03-06 00:46

nici eu nu am nimic cu tine sau cu altii dar se comenteaza aiurea si nu cred ca e frumos si cinstit!

ZoliaT 22-03-06 03:17

inca un pic de rabdare si apar si pozele

ZoliaT 22-03-06 04:08

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=417

linkul la care gasiti poze de la eveniment

multumim lui sharpe & redismedia.ro pentru poze

SEBASTIAN 22-03-06 05:18

Totul a inceput de la acel mesaj postat de mine cu un text, plagiat.
E unul din mai multe oricum nu e vorba de zeci ci de mesaje ale unora cu pozitii importante prin diverse cluburi.
Unele erau mai ironice sau mai obscene, altele mai fine insa cel care l-am trimis era o medie si fiind chiar al unuia care a fost la fata locului, trebuia sa-l cunoasteti.
E pacat ca a ramas o astfel de senzatie si poate pe viitor va fi altfel.
lafel de clar e ca asta a fost cam pe cont propiu sprijinul Bucurestiului pentru aceasta etapa fiind inexistent, nebucurandu-se de mare po****ritate asa cum au fost altele.
Nu merita sa va certati pentru asta si nici sa dati cu noroi uni in altii si cu atat mai mult in mine, nu e corect pentru faptul ca sunt transparent si spun ce cred sau sa incercati insinuari la adresa mea.
Cat despre catelusi mei, din fericire am doar unul si e coker dragut in rest prieteni simpatizanti si asa mai departe. Poate o sa avem in curand membri, multi membri si atunci va va fi greu sa va mai certati cu mine pentru ca orice greseala va va fi taxata. E urat cum incerarca cate uni prin intimidare sa inchida gura altcuiva.
Vom veni si la Croiova cu temele facute si va vom da un exemplu de cursa bine organizata.
Nu va mai plangeti de jandarmi, pentru ca le faceti rau, au venit sa va ajute in exteriorul incintei de aeroport, au ajuns sa faca ordine la interior si asta fara o comanda cu un contract real ferm. Sa aveti pretentii cand platiti, altfel mai bine liniste ca le faceti rau si celor ce au vrut sa va ajute.
Automobilismul e un sport optional, nimeni nu e obligat sa organizeze sau sa-l practice, implica costuri poate cele mai mari costuri, pt materialul sportiv dintre toate sporturile. Nimeni nu moare fara acest sport si daca banii sunt o problema decat trebuirile facute pe jumate mai bine deloc.
Cursa asta de pe 19 a fost o etapa a fetelor care s-au bucurat de ea, a fost ceva special pentru ele si merita respectul ca si-au permis sa participe.
Cineva comenta legat de Kosu si ce am spus eu, gresea pentru ca el putea sa faca sa fie altfel lumea auto de acolo, nu a avut aceasta sansa si inca nu s-a evidentiat un Kosu 2. Lumea ar fi fost mai buna cu el acolo.
Eu v-am intis o mana si v-am spus ca va ajut cand e vorba de etape la craiova sau in alte parti, dar daca nu solicitati si va credeti destepti ca le faceti voi pe toate, avand un orgoliu exacerbat, nu e in regula. Ba bateti tot felul de apropouri legat de alte organizari in loc sa ganditi constructiv, nu am ce sa va fac, eu v-am intins o mana.
Sigur am si eu o conditie, fara ACR, nu e nevoie de el si tot ce ofera el plus de zece ori mai mult putem primi de la FRAS.

PiTTy 22-03-06 11:07

hmm.am fost si eu la curse si chiar mi-a placut..good job guys!si fetele au condus chiar foarte bine(ok, nu chiar toate:D).singurul lucru care NU mi-a placut a fost gestul pe care l-a facut cliff..:|

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning