![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
nu am vaz. in poze:">
|
te-ai gandit sa pui alte roti:D ?
|
Fai scaunul alb, cu, cusatura neagra, si pe el lasal negru
|
Hm..Jante+cauciucuri?..Sincer vroiam sa imi caut pe net pe masura asta niste slicuri:-??(Cauciuc de curse)Se merita????
|
dar daca ploua, cred ca aluneci cu alea ;)
|
faci drift:)
|
stai sa fac un vt sa vad daca am inteles ce ai zis felix:-??
|
Poi, cum am avut eu la f12, de exeplu, scaunul a fost alb si cusatura a fost portocalie;)
|
1 Attachment(s)
Ceva in genu?Felix...Asa?si ii caut piele alba nu?:shock::shock::shock::shock::D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Da, dar fal in toatlitate alb, si cusaturile negre. Iti dau un sfat, nu iti lua piese, ca se face foarte urata cu timpu, credema. Eu pe f12 am avut scaunul in totalitate alb, stii si tu, si doar cusatura, aveam un model facut pe scaun cu ata potocalie. La asta ma refer. Pun o poza, sa vezi la ce m-am gandit eu
|
gata am inteles ms mult:):D:X:X:O sa ma gandesc la asta:X:Ms!!!Alte ideii??Chiar cred ca o sa fac:X
|
Daca te uiti atent pe f12 nu am avut piele pe scaun, e un fel de imitatie ce rezista la apa, curatare, si nu se crapa in timp, dar pe aerox, fundul meu sta pe un scaun de piele, care incepe sa se urateasca, dar dupa ce il voi vopsi, va avea o tapiterie noua.
|
Deci sa pun imitatie din piele rezistenta la apa?Din cate am inteles:D:)
|
Quote:
Si daca ai atestat,si pe langa aia o sa mai am si B -ul ce carnetu pizdii ii mai trebuie ? :shock::shock::shock: |
Pai dak ai B...Nu cred ca iti mai trebuie..!!Dar din cate stiu este legea si acum,dar se puna in aplicare de la anu 01.01.2010,se numeste Am(A moped),si daca vrei sa conduci scuteru trebuie sa dai de permis ca si cum ai da de A1!!Este acelasi lucru numai ca se numeste altfel:-???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning