![]() |
Re: Slobozia
frate daca vin ... vreau sa vad si eu ca se dau astia cu masini k-lumea... k eu daca ma dau cu dacia nu rezolv nimic...
data trecuta m-am dat eu cu villy , frate-meu cu dutza , andrei cu vlad si cam atat. sunt o gramada de masini in oras si au venit si atunci destui .. dar nu au sange sa se dea.. sau bani de benzina/motorina... sau e masina lu mama sau a lu tata... asa ca mai bine sa stea acasa !!! vad ca acum au iesit mai multzi la interval... sa speram ca o sa fie ceva mult mai frumos !!! si nu uitati... pe 15-16 liniutze la Braila - legale... poate mergem acolo si mai negociem si noi sa facem si la Slobozia ! Pe 15 noiembrie indemanare iar pe 16 noiembrie 1/4 mile |
o sa ma ocup eu si de legale si sper sa imi iasa si lucrul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
si asa cursele din Slobozia prind contur...o sa ma mai lasati si pe mine cu dacia sa ma dau, sau tre sa o schimb :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baieti...ce ziceti de-o intalnire pe zi ? asa...macar o tura de oras ? :D ziua n-au cum sa zica gogosharii ca facem liniutze o_0 mai ales daca mergem si-ncet, pentru ca, la urma urmei, nu deranjam nimic . |
fara suparare, nu prea vad rostul
|
costine....si eu m-am dat data trecuta...:P...sau pe mine m-ati uitat...bafta la toti
|
Deci pe 8.11.08 seara avem treaba cum ziceam nu??pe la 10 e k? ziceti si voi...:D
|
eu stiam ca-i vorba de 11 ...
|
k atunci greseala mea la 11 e f bine
|
Diseara,care nu se da ,sa ma traga de .... multumesc :)
|
si s-a terminat si seara asta...au fost si cursele....asteptam urmatoarea intalnire....a fost super tare....cine are filmari....pls...sa posteze aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning