Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania ! (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania.html)
-   -   King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania/138855-king-of-europe-drift-series-etapele-precedente-clasamente-foto-and-video.html)

Tristann 16-10-09 19:35

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

super video

MirceaWkC 16-10-09 20:16

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

pana acum nu am vazut nicio alfa romeo cu tractiune spate.... pur si simplu spectaculos!!!!!

BMW_M_POWER 16-10-09 20:24

cred ca la anu o sa particip si eu

ursaru' 16-10-09 20:58

Super video,drifteri adevarati.RESPECT !!!

SpiriduS 16-10-09 22:23

Etapa din Gracia mia placut mai mult! mai mult spatiu mai frumos ca celelante etape.

-=K!ll3rU=- 16-10-09 22:35

Forte tare! Aici macar aveau mai mult loc nu ca si la polus....in plus era si un Trueno AE86 (Toyota Corolla):X

morpheusmaster 16-10-09 22:42

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2724825)
Tocmai a posta boywonder mai sus filmuletul oficial de prezentare a etapei de la CLuj!:rolleyes2

Men scuzele mele...filmuletul pus de boywonder nu mergea (poate nu era inca uploadat cand am postat eu)...retrag cuvintele...Avem si noi filmulet :D Traiasca Romanik

boy_wonder 16-10-09 23:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2725369)
Men scuzele mele...filmuletul pus de boywonder nu mergea (poate nu era inca uploadat cand am postat eu)...retrag cuvintele...Avem si noi filmulet :D Traiasca Romanik

bineinteles ca avem... baietii de la xprovid au venit si la Cluj :D

Orllando 17-10-09 09:28

frumos!

edinho_realmadrid 17-10-09 09:56

Foarte frumoase videoclipurile ,in special cel cu etapa de la CLUJ ! Am ramas placut impresionat cum a "dat" in videoclip "micul circuit" ! Felicitari

claud1u_BDT 17-10-09 10:25

frumosssssssssss si atat

catalin_486 17-10-09 12:18

niste drifturi cu fetele in fundul gol se poate?

Geo_DXG 17-10-09 13:36

f frumos....pacat ca nu avem si noi un circuit mai mare, ca sunt sigur ca sunt multi impatimiti ai drift-urilor si la noi

Geo_DXG 17-10-09 13:41

felicitari celor care au ajutat la aucerea KOE in RO

don_costelo 17-10-09 13:46

mi s-a zburlit paru pe spate :D

All times are GMT +2. The time now is 18:28.

- Copyright 2026 4Tuning