Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13837-diverse-discutii-pareri-subiect-propuneri.html)

HORIA_STI 24-02-06 19:40

Fratilor sa va traiasca,nu vreau sa par idiot Doamne Fereste ce inseamna ma nene concurs SQ ? ca sa mor daca am auzit...

mertan 24-02-06 19:41

voi cei din bucuresti nu stiti cum sa ajungeti acolo. hai ca e tare faza. ce mai spuneti de mine care sunt din bacau. eu am sa vin cu masina mea(doamne ajuta).

tng 24-02-06 19:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HORIA_STI\"
Fratilor sa va traiasca,nu vreau sa par idiot Doamne Fereste ce inseamna ma nene concurs SQ ? ca sa mor daca am auzit...

sound quality ...... dar nus` sigur :oops:

GolfuletzS 24-02-06 19:44

da asta inseamna :D

HORIA_STI 24-02-06 19:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Originally Posted by \"HORIA_STI\"

sound quality ...... dar nus` sigur :oops:

mersi prietene aveam o sansa in plus sa mor prost...de juma' de ora ma chinui sa imi dau seama ce ar putea sa insemne. MS :D

MaTzA 24-02-06 20:14

:oops: :oops: :oops: :oops: SCUZEEEEEEEEE SCUZEEEEEEEEEEEEE SCUZEEEEEEEE DOAMNE MARE TI-E PROSTIA PE PAMANT CE BOU SUNT EU M-AM UITAT LA MARTIE SHI INCA O DATA TARE BOU MAI SUNT IMPUSCAMAS :writers_b SCUZEE INCA O DATA PT CEI CU CARE M-AM CONTRAZIS :peace: :peace: :peace: :peace: PEACE

Mishu-f 24-02-06 20:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
voi cei din bucuresti nu stiti cum sa ajungeti acolo. hai ca e tare faza. ce mai spuneti de mine care sunt din bacau. eu am sa vin cu masina mea(doamne ajuta).

c vrei frate sa stiu toate mijloacele de transport in comun.....srry dar nu le stiu...... si inca nu am luat permisu k veneam si eu cu masina......da de ajuns tot ajung acolo :lol:

ofroad2003 24-02-06 22:59

marfa.astept si publicatia tre sa fie beton.sper sa nu ratez ocazia asta de milioane.de maramu nu prea am auzit sper sa nu fiu singur pacolo

B-69-TAU 24-02-06 23:07

wow... nu ratez pt nimic in lume......prezent! :lol: :lol:

mertan 24-02-06 23:08

daca aveti nevoie de ceva. va pot sta la indemana. oricum va fi prea tare. numai c amie un imi plac petrecerile. il las pe aleks la petrecere. eu vreau sa merg prin orash.

Rares 25-02-06 00:04

re

Asta insemna Sq sound qualiti :)

mertan 25-02-06 08:11

am vazut ca parcarea este destul de mare. dar cum o sa fie puse standurile, alea alea? puse sub forma de patrat si in mijloc locul pt pleyiuri?

GolfuletzS 25-02-06 08:13

pei din cate stiu eu.... cum a fost si la vantage.... a fost in interiorul Prismei... in hala

dexter_20 25-02-06 08:45

cred k ma apuc de strans bani de p-acuma k sa vin,k doar din brasov pana la bucuresti nu e mult k la cursuri si laboratoare pot lipsi da la asa ceva nu cred...un onestean student in brasov primiti?

Prelud Hondarescu 25-02-06 08:57

Revista

Am colectionat cativa ani buni revista Option Auto.. am dat o basca de bani.. pana a devenit mai rentabil sa-mi iau o masina si sa-i fac eu tuning pe ea...Sper ca 4Tuning sa fie cat de cat accesibila, daca nu..ne ramane site-ul :)

All times are GMT +2. The time now is 03:41.

- Copyright 2026 4Tuning