![]() |
Re: CALIBRA CATANO
8 Attachment(s)
aici va trimit poze cu nissan 300 zx si daca vreti sa vedeti poze din ultima adunare tuning , le aveti puse in evenimente...sper sa va placa. SALUTARI LA TOTI. PUTETI SPUNE PARERILE VOASTRE...NUMAI ASA SE CAUTA PERFECTIUNEA.
|
Per total masina arata bine dar in amanunt nu-mi plac urmatoarele: grila dintre faruri ar fi aratat mai bine vopsita in culoarea masinii, rotile ar fi mers vreo 2-3 cm mai iesite, iar spoilerul spate m-i se pare un pic patratos.
|
Quote:
|
Nu mai poate omu sa-si spuna parerea k repede se gaseste cineva sa-i sara la gat.O sa se ajunga sa nu mai vorbeasca nimeni de astia kare se iau de lume aiurea.Omu a zis k vrea pareri pro si contra,deci unde era problema?
|
problema e ca tu ai un matiz alb...
|
era o glumita sa nu te superi mc mate
|
Pai tu ce masina mai ai de e net superioara?Si nu ma supar k nu are rost,dak vreau sa argumentez ceva nu ma opreste nimeni sau nimic
|
un ferrari 575m dar nu se compara cu matizu tau nicicum.PA
|
Am uitat k pe forumu asta, cand nu aveam carnet nu puteam comenta in fata celor care aveau k de...ei erau superiori...acum dak nu am o masina preparata...iar nu am cum sa vb...ne vedem la vara sa vezi masina preparata..poate dupa aia voi avea dreptul sa imi spun si eu parerea despre o masina tunata
|
adrian sunt superr toate creatziile tale , se vede clar diferenta intre Sparia si Romania asupra tuningului . Aici sunt putini care pot finisa un spoiler ca sa arate ca in pozele puse de tine ......
apropo cam cat dureaza sa facetzi un kit complet pt o masina , aproximativ ?adik daca omu vine cu masina si cu portofelu plin dupa cate zile isi ia masina inapoi? ;) |
adrian,un opel tigra nu ati modificat din greseala(penultimul model),sunt curios ce ar iesi:D
|
6 Attachment(s)
b_22_mke , MA BUCUR CA ITI PLAC MASINILE. DACA CINEVA VINE CU MASINA SI KITUL DE FIBRA SAU PLASTIC IL AM PE MOMENT SE POATEINTIRZIA 1 SAPTAMINA DACA SE VOPSESTE IN ASEASI CULOARE SI UN PIC MAI MULT DACA SCHIMBA CULOAREA. Pt. VLAD_4TUNING , UN OPEL TIGRA AM FACUT DAR NUMAI SPOILARUL DIN FATA(personalizat dupa o poza ce mi-a dat gagica),SI CAPOTA PRELUNGITA IN TABLA . ITI TRIMIT NISTE POZE, SPER SA ITI FIE DE FOLOS. BAFTA. SALUTARI LA TOTI SI SA STITI CA SAPTAMINA CE VINE VA TRIMIT POZE CU ULTIMA CREATIE. ACUM VA LAS CU UN TOYOTA CELICA APROAPE TERMINAT.
|
ok , ms pentru raspuns ... si mai asteptam poze din timpul lucrului si produsul final.. ;)
|
astept tigra sa o vad
|
ooo ce de masini frumoase ... :) sunt super adrian felicitari pt ce ai realizat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning