Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

DJ77VLD 15-03-06 07:25

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
legat de povestea mea... de saptmana trecuta eu cu ea cica suntem amici.. in toata perioada asta ea s`a tot apropiat de mine si tot vrea sa ne impacam.. eu tot i`am zis ca nu stiu nu prea avem cum... in seara asta am vb la tel si ne`am certat pe chestia asta a inceput sa planga si a zis ca vrea ma uite sa ma urasca si tot asa... ce sa fac? sa incerc sa ingnor sau sa incerc sa ma impac cu ea? chiar nu stiu... nici eu nu stiu ce vreau... oricum nu vreau ca ea sa sufere

Impaca-te ma cu ea! Nu te mai da cosos acum...la inceputul topicului erai topit!

annna 15-03-06 12:06

E greu sa uiti pe cineva pe care ai iubit cu adevarat si cu care imparteai si binele si raul. Santos are dreptate, nu cauta tu o noua iubire, lasa-o pe ea sa te caute .

ESPinoza 15-03-06 13:47

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
Impaca-te ma cu ea! Nu te mai da cosos acum...la inceputul topicului erai topit!

eram da mi`a mai trecut.. oricum am vorbit cu ea si am decis sa ramanem deocamdata amici.. sa incercam sa ne schimbam unul pe placul celuilalt si daca ne convine bine daca nu .. asta e

EvLSant0S 15-03-06 15:48

Quote:

eram da mi`a mai trecut.. oricum am vorbit cu ea si am decis sa ramanem deocamdata amici.. sa incercam sa ne schimbam unul pe placul celuilalt si daca ne convine bine daca nu .. asta e

Nu suport chestia asta, o persoana ... ar trebui sa te placa pentru ceea ce ESTI ! nu ptr ... ceea ce INCERCI sa fii ... cat sa .. fii pe placul persoanei de alaturi ..
parerea mea ..
buna annna :P

aleks 16-03-06 02:15

nu-i kiar asa...
intr-o relatie reusita trebuie safaci destule compromisuri... tocmai de dragul celuilalt... altfel... e o simpla alaturare a doua firi egoiste...

BlueEyes 16-03-06 02:22

lol alex ... am scris si eu mai devreme ceva legat d postu tau santos ..... dar ,,,,nu a aparut k post ..... whatever .. cert este k alex are dreptate .. scrisesem foarte mult .. o adev filozofie .. dar am e late si nu mai am chef .... cert este k ....intr-un cuplu e nev d 2 ...cand ei nu sunnt p aceeasi unda .. la un anum .. subiect .. e nevoie de intelegere .. si de4 ce nu schimbare!!

aleks 17-03-06 11:17

Quote:

vezi... dak era gata definitiv, nu mai facea nici unul din voi efortul asta, pur si simplu treceati mai departe si gata...
nu cred k e momentul sa uitati nici unul din voi de celalalt...

annna 18-03-06 08:20

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Nu suport chestia asta, o persoana ... ar trebui sa te placa pentru ceea ce ESTI ! nu ptr ... ceea ce INCERCI sa fii ... cat sa .. fii pe placul persoanei de alaturi ..
parerea mea ..

buna Santos

Gabi 18-03-06 08:30

Buna annna :lol:

Psycho 18-03-06 10:00

Quote:

Originally Posted by Gabi

e buna ?!?! poze cu ea ...

Mustang 18-03-06 10:08

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
parerea mea ..

foarte bine spui mosule ...
da' sunt unele gagici care te apreciaza si pt ceea ce incerci sa fii/sa faci !

varu21 18-03-06 12:25

sal. cred ca alexx are dreptate. trebuie facute multe compromisuri. si trebuie sa se schimbe putin fiecare. sa fie pe placul celuilalt. chiar daca ai ajuns sa o iubesti pt ceea ce este (sau invers) intotdeauna exista si chestii care nu le stii sau nu-ti plac.

EvLSant0S 18-03-06 16:20

Sunt de acord cu ce spune aleks, insa chestiile alea se aplica intr-o relatie deschisa, zic eu , nu in cazul lui espinoza care e .. despartit de tipa , nush , eu am facut o comparatie aiurea , cu un .. alt caz si .. inc azul ala .. se pare ca .. X era ok asa cum era, si era apreciat asa cum era el ,si el totusi incerca sa se schimbe ptr O (una , o singura) persoana ... ceea ce .. zic eu ca .. nu e tocmai indicat ..
anyway . adevarul e pe undeva la mijloc :)

ra2 18-03-06 21:01

cum uiti de o pers pe care o iubesti si ai fost cu ea?si esti cu ea in cls....scz dak a mai intrb cneva asta si a primit rasp. da mie lene sa citesc atat

annna 18-03-06 21:46

Quote:

Originally Posted by Gabi

Buna Gaby!

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning