![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
E greu sa uiti pe cineva pe care ai iubit cu adevarat si cu care imparteai si binele si raul. Santos are dreptate, nu cauta tu o noua iubire, lasa-o pe ea sa te caute .
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea .. buna annna :P |
nu-i kiar asa...
intr-o relatie reusita trebuie safaci destule compromisuri... tocmai de dragul celuilalt... altfel... e o simpla alaturare a doua firi egoiste... |
lol alex ... am scris si eu mai devreme ceva legat d postu tau santos ..... dar ,,,,nu a aparut k post ..... whatever .. cert este k alex are dreptate .. scrisesem foarte mult .. o adev filozofie .. dar am e late si nu mai am chef .... cert este k ....intr-un cuplu e nev d 2 ...cand ei nu sunnt p aceeasi unda .. la un anum .. subiect .. e nevoie de intelegere .. si de4 ce nu schimbare!!
|
Quote:
nu cred k e momentul sa uitati nici unul din voi de celalalt... |
Quote:
|
Buna annna :lol:
|
Quote:
|
Quote:
da' sunt unele gagici care te apreciaza si pt ceea ce incerci sa fii/sa faci ! |
sal. cred ca alexx are dreptate. trebuie facute multe compromisuri. si trebuie sa se schimbe putin fiecare. sa fie pe placul celuilalt. chiar daca ai ajuns sa o iubesti pt ceea ce este (sau invers) intotdeauna exista si chestii care nu le stii sau nu-ti plac.
|
Sunt de acord cu ce spune aleks, insa chestiile alea se aplica intr-o relatie deschisa, zic eu , nu in cazul lui espinoza care e .. despartit de tipa , nush , eu am facut o comparatie aiurea , cu un .. alt caz si .. inc azul ala .. se pare ca .. X era ok asa cum era, si era apreciat asa cum era el ,si el totusi incerca sa se schimbe ptr O (una , o singura) persoana ... ceea ce .. zic eu ca .. nu e tocmai indicat ..
anyway . adevarul e pe undeva la mijloc :) |
cum uiti de o pers pe care o iubesti si ai fost cu ea?si esti cu ea in cls....scz dak a mai intrb cneva asta si a primit rasp. da mie lene sa citesc atat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning