![]() |
Re: Vand fete, baterii, huse, incarcatoare, handsfree si cabluri de date
carcasa nokia n73? orice culoare in afara de rosu.si niste preturi te rog.
|
9 Attachment(s)
Carcasa Nokia N73 completa (cu mijloc, butoane laterale) - 45 ron, carcasa N73 simpla (fara mijloc) - 15 ron.
Lichidare stoc capace spate Corby, toate culorile - 15 lei / bucata, 10 lei daca cumparati peste 10 buc. Lichidare stoc si la carcase E51 din aluminiu, 15 ron / bucata. Lichidare stoc carcase Nokia 6300 silver si black (fara mijloc) - 15 ron. Lichidare stoc baterii - 20 ron / bucata. Lichidare stoc ceasuri: 30 ron / bucata. Etc, etc. Plec in concediu peste cateva zile. Tel. 0727566952 / zona Ozana |
Salut. Un acumulator pt nokia 6100 navigator, BP-5M ai? astept PM. Mersi si spor la vanzare.
|
o carcasa pentru n95 8gb ?
|
BP5M = 20 ron
Carcasa N95 8G fara mijloc = 30 ron, carcasa N95 8G completa = 60 ron. |
Salut, o carcasa pentru un nokia 7610 , ai pe stoc ?
|
salut.vreau o poza la aia completa .mersi . si cum o trimiti posta sau fan curier
|
2 Attachment(s)
Orice accesoriu vand, vand doar in zona Ozana / metrou 1 decembrie sau prin posta / curier insa DOAR CU PLATA IN AVANS.
Daca doriti, pot sa si explic: cu ramburs risc sa nu ridicati coletul (caz in care eu pierd si timp si bani, voi nimic), cu ramburs este si mai scump si cu ramburs am de stat la 2 cozi - sa pun coletul si sa ridic banii. Nu mai spun de curiozitatea celor de la fisc pentru cei care primesc multe rambursuri... Iata si poze cu N95 8G completa. |
1 Attachment(s)
carcasa nokia 6220 ( cel cu gps).
|
Din cate stiu, mai am una insa fara mijloc - 20 ron. Maine dupamiaza ajung pe acasa si verific... In cateva zile tre sa aduc marfa caci sunt cu multe modele pe terminate.
|
are si sistemul ala de slide ? pe miercuri -joi vreau sa o trimiti . o sati dau datele de contact ms
|
Am pus o poza cu N95 8G completa... in poza se poate vedea o punguta cu niste surubele si niste lamele. Daca asta e sistemul de slide, atunci il are. Daca nu, nu. De trimit am mai spus si repet, trimit doar cu plata in avans, fie ca e vorba de membri, moderatori sau chiar owner. Nu trimit cu ramburs. Daca doriti ceva, ma sunati, va dau contul, platiti contravaloarea produsului, verific ca au intrat banii si va trimit produsul.
Ma gasiti la 0727566952 / 0761049110. Nu ma sunati ca sa discutam discutii, am foarte putin timp liber si doresc sa il folosesc in mod constructiv. Multumesc pentru intelegere. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scuze, am uitat de 6220c. Mai am una, uite poza:
|
Fete/carcase pt Nokia E51 si 6303, dar de calitate cea mai buna gasim?
Suntem vecini.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning