![]() |
Re: BMW se da pe "verde"
Foarte frumoasa, imi place mai ales fata...recunosc ca ma asteptam sa arate mai mult a ozn dar arata chiar foarte bine.Felicitari BMW!!!!!De avea ogilinzile in pozitii normale era mult mai frumos...:) asa parca is 2 urechi...
|
omg:X
|
modelul asta cred ca il vom vedea in I-robot 2 (daca s-ar face)
|
prea SF, spatele urat
|
Quote:
|
hm....ceva gen sf..
|
In calitate de fan BMW pot spune ca noul model futurist este ceva de vis.Daca stam sa analizam trecutul de la BMW cu motoarele de avion,cu motocicletele fabricate pana in prezent cu remarcabilele modele de masini scoase pe piata pana acum si tinand cont de urcusurile si coborasurile avute tot in trecut.....ceea ce au facut ei acum este cu totul aparte dar in acelasi timp si demential!BMW-ul chiar este ultima masinarie in materie de condus si va ramane pentru cei cu adevarat cunoscatori ai marcii un adevarat bolid integrat atat in masinile sport cat si in cele de familie!
.....LONG LIVE BMW.....4EVER...!!!!!!! |
Quote:
ON TOPIC: superba masina desi partea fata pare cam inspirata din conceptul ala de M1 |
mda, dupa mine asa ar putea arata viitorul R8 killer iar tehnologiile "green" mai sus prezentate le vom vedea aparand rand pe rand in urmatorii x ani pe BMW-urile de serie... Apropo, dupa mine BMW merge deja de ceva timp pe verde... sa ne gandim la un 320D ce consuma cat un 1,2 Renault, deja cred ca prindem ideea Bravo, BMW! Oricum, daca va aparea asa hibrid pe piata, pun pariu ca l-am plati asam e la vreo 40K in sus... prius cu ceva oprionale ajunge la 35K iayx!!!
|
Pozele cu masina in padure mi se par photoshop.... de ce ar face asta?
|
superba masina
|
Deci sunt cu gura cascata,pana nu vedeam date oficiale si filmulete nu credeam.Este extraordinar ce aduce masina asta si tehnlogiile ce ar putea fi folosite pt serie mare
|
Quote:
|
nu e o masina,e un "animal salbatic":P daca vezi in oglinda retrovizoare asa ceva te sperii:))
e.... nam cuvinte e superba masina putin inspirata din conceptul M1 zic eu. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning