![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Quote:
|
cat te-au costat semnalele laterale de pe aripi?
|
nu le-am cumparat.asa erau.sau dac te referi ca sunt mai inchise la culoare le-am facut eu.
|
Foarte tare masina. Jantele ce le aveai pe masina sunt absolut superbe, cele actuale iti spun sincer ca nu imi plac, ma astept sa vad asa ceva pe un E30. Oricum nota 10 per total. 8)
|
Daca erai atent aflai ca BBS-urile le tine doar pt. iarna !
Mssina este f. frumoasa , am o slabiciune pt. e46 coupe (mai ales facelift si negru) :oops: |
rotile pe 18 raman nu se dau.intradevar bbs sunt cam vechi pt modelu asta.le-am pus doar sa vad cum arata.si ca ami plac rotile dar raman doar pt iarna.cred daca nu se dau.
|
1 Attachment(s)
Quote:
on topic: sa stapanesti sanatos masina! |
Quote:
|
Frumoasa rau masinuta. Era de asteptat ca o sa fie o frumusete avand in vedere ce frumos era Vectraul. Super , si bafta in continuare
|
Quote:
|
foarte frumoase jantele de iarna :), chiar daca sunt model vechi.
nu am inteles replica unui coleg de forum , ca de ce le strici pentru iarna.....pai ce se intampla iarna la jantele astea ? se rup spitele daca merg pe zapada ? sau se deformeaza de la frig ? chiar dau bine , si era pacat sa strici aspectul masinii cu niste jante pe 15 |
1 Attachment(s)
sa vina iarna
|
bvo...ce-ai facut cu jantele alea???
ai facut pe cineva fericit? dau bine astea! |
tot mai mult imi place coupeu....era frumos....acu e frumos in draci !!! sporrr
|
foarte frumoasa masina...o parere e ca parca mergea mai bn o folie din carbon alb la interior in rest superba:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning