![]() |
A trecut si proba la romana scris(cu bine pt. toti sper)...
Eu am scris Ion la punctul 3 si in total am avut 12 pagini ! :shock: Mi-a zis ala din comisie ca am scris urat..sper sa nu ma depuncteze ! Bafta la mate miercuri ! :? |
bafta mare Alex&Ciro,sa luati numai note mari!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
esti prea deshtept pentru lumea asta ..:P eu scrisai 5 pagini, dar deh.. :? |
Am scrisul labartzat ..si am scris intreg comentariul si un pic din caracterizarea lui Ion !
Bafta multa in continuare ! @dpx : thx man! :wink: |
Re:
Quote:
mai avem putin si scapam..:D |
E posibil pentru ca nu m-am incadrat la subiectul 3 cum ziceau ei intre 2-5 pagini sa ma depuncteze ca am scris mai mult? :? asta cred ca ar fi culmea... :roll: oricum don`t care....sa treaca odata sa scapam de el ! :)
|
bafta
|
Doamne ajuta! :? :? :?
Bafta tuturor maine la mate...eu daca scap si de proba asta cu bine pt. mine s-a terminat bacu` ! :? Bafta multa tuturor! :wink: |
am scapat pana la urma si de matematica....de asta-mi era cel mai frica !
Am reusit sa le rezolv pe toate in afara de 2 subpuncte de cate 20 sutimi...sper sa iau nota destul de mare ! :? Bafta si celorlalti si sper sa trecem cu bine peste asta ! :roll: :wink: |
Re:
Quote:
|
dap ...alea erau...desi d-ul daca ma scremeam un pic reuseam sa-l fac pt. ca lucrasem dinalea o gramada ! :cry: :roll: oricum....sper sa luam note mari cu totii ! :wink:
P.S. azi la desen a fost destul de nasol....dar tot la fel ca la mate nu am facut 2 subpuncte in rest tot ! :twisted: |
AM SCAPAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT !
acum mergem sa bem ca porcii(pardon, un suc si gata) :D |
Notele mele pana acum ar fi :
Mate - 8,30 Romana Scris - 8,70 Romana Oral - 10 Sport - 10 Engleza Oral - 10 si astept rezultatul la Desen Tehnic ! :? Bafta si la ceilalti ! ;) |
esti tare man
bravo |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning