![]() |
Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2
caseta directie mk2 fara servo ? pret ?
|
Quote:
|
Orice piesa MK1 MK2
Am gasit, am in foarte buna stare, suna-ma
|
o fi ea buna dar de ce crezi ca pretul tau ar fi cel mai bun ?
am rezolvat cu 120 lei |
Marfa noua
Mk2 Gt 4 usi la dezmembrat (daca nu se vinde pana vineri) Mk2 1,6 Dublucorp 2 usi Poze doar la cerere |
chederele dupa caroserie si capacul care acopera calculatorul si motorasul de la stergatoare ai ? bafta
|
pret te rog la bara lata fata completa si bara lata spate
|
oglinzi electrice incalzite?bara spate?chedere pentru doua usi cele de pe plafon si sa dai o adresa exacta sa vin si eu sa vad exact ce ai pe acolo sa mai completez la golf ca acum vine caldura si o sa stau numai pe sub el la cate am de scimbat si montat.
|
cu macara geam model in 4 usi stanga fata ma poti servi
+cheder delungul caroseriei partea stanga si eventual plastice oglinzi ce acopera suruburiile telescoape hayon si bara lata fata |
salut barile de golf 1 ma intereseaza bara spate in special....bord de golf 2 ai??...la ce bani??
|
Quote:
Bord MK2 complet 200 lei (cu tavitele aferente+grila ceasuri) Cutii 4 tr 3 bucati 100 lei/buc MK1 De asemenea poze la cerere Motoare la vanzare. 1,8 GT 1,8 16V Kr 1,3i 1,6 TD 1,5 D Multe alte piese mk1 mk2 |
12 Attachment(s)
Bord MK2 complet 200 lei (cu tavitele aferente+grila ceasuri)
Cutii 4 tr 3 bucati 100 lei/buc MK1 De asemenea poze la cerere Motoare la vanzare. 1,8 GT 1,8 16V Kr 1,3i 1,6 TD 1,5 D Multe alte piese mk1 mk2 Mk2 1,6D la dezmembrat 2 usi Mk2 18 16V Kr la dezmembrat - 2 usi mk2 1,8gt la dezmembrat - 4 usi |
un pret pt un radiator de gtd cu termocupla!multumesc!
|
niste faruri clare daka ai o pleoapa vreun carburator dublu corp original si daka ai de la bordu de golf 1 diesel partea de jos de sub volan aplicabila
|
UP
Orice piesa MK1, MK2 Reduceri, doar pt cine cumpara. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning