![]() |
Re: [EXT] Porsche Cayenne
se mai shtie ceva?....vreo poza recenta...ceva detalii ce sa mai modificat....catzi cai sar in aer de sub capota?....suntem nerabdatori
|
super tare masina!am vazut-o de curand si pur si simplu am ramas fara cuvinte....
|
am vazut masina sta intro revista, shi intradevar arata bine. shi la cati bani a bagat omu in ea...;)
|
tare frate... masini de fitze ;)
|
Quote:
|
cati cai.......nush da cuplu avea....ohooo....a stat la semafor langa mine....abia asteptam sa plece....moama da cand s-a dus s-a dus....si dusa a fost ca n-am mai prins-o
|
Asta deja numai este masina, cred ca bate spre vreun Ozn:D :D ceva
|
incredibil de frumoasa masina...nam cuvinte...e prea tare...
|
naspa stopuri, bot oarecum exagerat in rest tareee...
|
e cel mai tare cayenne pe care l-am vazut e tare rau de tot;)>>>>>>>>>>
|
e superba masina...arata de nota 11....am vazut acolo biturbo...km catzi calutzi are?
|
Quote:
-------- https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/48507-golf-2-a.html => Please Coment |
salut !! eu locuiesc in piata munci stiu acest cayen de cand era ne modificat si culoare lui era alba:D , si am observat ca a aparut in locul acestiu cayen un mercedes alb sii un bmw seria 5 si inaintea bmw 5 si mercedes era un bmw m3 visiniu :D
|
este superba masina...cel mai criminal dintre toate cayenne pe care l-am vazut..am avut norocul sa il vad si pe strada...e SUPERB...Extraodinar...nici un minus de la mine...doar plus
|
:shock::yikes: .. foarte tare...in rest no comment
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning