![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Quote:
|
Mie-mi place f mult ideea lui "illegal" pe BOA :). prelungire+badboy look. Initial am vrut sa pun morette, cu lupe mici in ele, (ca si pe BMW-urile mai vechi). Dar una ca ii mult mai scump, si partea a doua, ca intre timp am vazut fordul lui illegal, si am ramas cu gura deschisa, cat de fain a rezolvat treaba cu fata masinii..
|
Quote:
|
Fiecare are gusturi diferite, orice idee de tuning de bun gust da bine pe masina!
Ruffy ai mai facut ceva nou pe la masina? pune cateva poze recente sa ne incantam ochii :D |
Quote:
|
ooo te pui pe treaba sa inteleg
|
Quote:
|
Foarte bine, sa nu scape :D e nevoie...tuningul se cere :X
|
Mare dreptate ai,chiar aseara m-a ``atins`` un dobitoc cand iesea din parcare,norocul lui ca nu m-a zgariat si norocul meu ca stationam.
Culmea e ca nu avea loc sa iasa,cred ca nu s-a asigurat,dar asta nu l-a impiedicat sa dea inapoi direct in bara mea de spate. |
si? l-ai ars pe fraier :)) ?
|
Nope,ca si eu am atins un passat cu papucul marti,daca-mi spargea bara era grav,se lasa cu bani grei.
|
salut,frumoasa masina
interesante farurile,ami plac mult cum ai facut emblema ford rosie? sau ai cumparat alta? |
Quote:
Farurile si ele sunt tot de mine facute am scris pe pagini inainte cum si cu ce! |
Quote:
poti sa`mi explici mai exact cum ai facut emblemele? le`ai dezlipit de pe masina si le`ai vopsit direct?,ai mai dezlipit ceva de pe emblema? ,cum ai acoperit literele FORD argintii ? scuze ca te intreb atatea dar ami plac foarte mult pe rosu m`au inebunit :shock: |
Quote:
Stai linistit ii un forum si de asta suntem aici sa ne ajutam reciproc ! Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning