![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - Etapa a 14-a
cum se procedeaza cu votarea ? ca nu cunosc metoda
LE : am vazut la editia 13 .... deci .... g1 - 4.Tudorache$ g2 - 8.Ca][n g3 - 15.Rares_CRM g4 - 16.Seby g5 - 2.Keemo g6 - 5.Manu_96xls g7 - 7.Darksk8 g8 - 12.No limits design |
Re: Grupa 8
Quote:
|
Quote:
|
Baietii or sa puna o masina noua care va fi modificata
Grupele vor fi cele de pe pagina trecuta. Keemo , cass asteptam masina. |
1 Attachment(s)
Asaaaaa , dupa zeci si zeci de incurcaturi , am hotarat impreuna cu Ca$$ sa consideram runda care a trecut o runda de inscriere / training.Asadar suntem 16 , grupele sunt deja facute nu ramane de facut decat sa postez masina, sa va urez multa bafta ,si spor la munca !!
Grupele : Raresh vs Tudorache$ Ca][n vs Shantzu Rares_CRM vs Crimz-vT Seby vs Gabi# Keemo vsGeox` HoricutzWSR vs Manu_96xls Darksk8 vs Ca$$ No limits design vs Manson Termenul limita este 04.08.2009 ora 21:00 |
Hai ma.. am lucrat 10 ore degeaba? :cry:
Bafta tuturor la urmatoarea masina! Eu zic daca tot am lucrat, si tot s-au facut si grupele, sa se voteze, sa terminam o runda.. LE: OK Keemo! :) spor la treaba! |
Quote:
multumesc ! |
cu nld??????:)))) bine rau am picat:DDD
|
keemo pana la urma care sunt cei care voteaza?......ca vad ca si tu si ca$$ participati si organizati in acelasi timp;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
io-s gata!
|
1 Attachment(s)
postez si eu lucrarea , pentru ca maine sunt plecat pana seara , iar duminica plec la mare...
geox' tu cum stai ? |
Ce pot sa zic, am sa te las sa treci mai departe:lol:,ca oricum in caz de voi trece mai departe (desi nu cred:-)) masina nu voi avea cum sa o fac.plec 2 sapt in tara.
Dar masina asta o fac :-P |
1 Attachment(s)
Plec la mare ,am sa incerc s-o fac si pe urmatoarea daca revin la timp.bafta tuturor !
|
in 8 ore m-am urcat in tren spre mare :D las locul meu oricarui doritor mandru sa ma reprezinte ;)) .. ciao bafta .. !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning