Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/132811-detin-masina-plati-taxa-auto.html)

Pacalici 14-07-09 17:39

Re: Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2477038)

Din ce am vazut eu , diesel-urile au emisiile cele mai mici

Deacord. Dar totusi nu suntem un popor plin de bani, deci hai sa luam in considerare:
1. Motorul Diesel este mai SCUMP. o masina diesel intodeauna a trecut cu 500-2000 de euro pretul unui benzinar, clasic exemplu orice golf, uitate la motorizarile 1.6 benzina si faimosul 1.9 TDI.
2. Motor diesel presupune motor mai MARE. Da frate imi iau o masina diesel ca polueaza mai putin, dar eu platesc 1500 de euro sa matriculez masina? si cel cu benzinara plateste 500 ... scoate guvernul banii de diferenta? ori cine ? Nici nu are rost sa dezbat cei are au preferinte de benzinare; pasionati de tuning, etc. si cati bani dam noi toti comunitatea 4tuning

ediflorianus 21-09-09 20:02

daca nu vine EOL pana in 2010 , pana la urma mai voteaza astia chestia asta sau ramane taxa auto?

rover_cabrio 21-09-09 21:09

DE 2 ani am masina inm la Bulgari , am tranzitat cu ea , merg peste tot , am totul la ZI :d geamuri fumurii , toba sport , tuning CAPOTA 3d ....NICI o problema cu politia ....
asa ca ...toti cei care DORITI apelati cu incredere la INM pe bg , la baietii care au anuntui pe 4 tuning , dar FERITIVA de inm cu 450 -500 euro !!!

daca e o suma mica nu aveti si garantia ca e OK , eu de ex am facuto pe 700 euro si baiatu face in continuare in banii astia !!! pe langa faptul ca COLABORATI si an de an platim impozit , asigurare si verificare cu masina ACOLO sau FARA :d

SIMPLU ! adio taxa ROMANIA , adio asigurare ROMANIA (atunci cand lovesti masina TIO REPARI SINGUR :)) )

passatb4 22-09-09 17:40

mie rusine a traiesc in romania si nu cred ca mai e mult pana o sa avem taxa de poluare ca noi oameni nu masinile poluam aer si o sa avem ca si masinile catalizatoare legate de gura sau sa platim taxa pe aerul respirat am masina cu nr rosi intrun fel ma bucura ca n-am bani acum sa dau 1200 de euro pe ea jumate din suma masini da nici chiar asa sa platim impozit pana ne sare curu din noi .............. poate peste 50 de ani bosorogi astia o sa moara sa nui mai vad raq pe aici si in mormant sa nu aibe liniste din cauza la cate taxe au pus si cati bani pot sa fure

rider2009 22-09-09 18:56

toti politicienii is batrani ii bine ca mor deodata toti

dreaq 24-09-09 17:08

Astia merita intoxicati cu gazul de la exapament asa cum ne intoxica ei cu taxe.

rider2009 24-09-09 19:40

acol in camere in loc de aer conditzionat sa fie noxe la ei

ion_masini 04-10-09 20:21

Contrar speculatiilor si zvonurilor bazate pe declaratiile lui Nicolae Nemirschi, taxa auto nu va fi inclusa in impozitul anual incepand cu 2010. Motivatia este simpla, dar cu tais dublu: Nicolae Nemirschi nu mai este Ministrul Mediului, iar oficialii acestei institutii au anuntat ca vor renunta la acest proiect de lege din cauza crizei economice. Astfel, initiatorul proiectului descris simplu “poluatorul plateste” a plecat din Ministerul Mediului, iar oficialii din acest minister au renuntat la ideea acestuia.

ion_masini 04-10-09 20:39

FRATILOR (va rog sa-mi permiteti sa va numesc asa) VAD CA SUNTETI NUMAI BAIETZI SLEFUITI PE AICI PE FORUMUL ASTA , LUATI DECIZIA SI HAI IN STRADA CA ASTIA IN PERIOADA IMEDIAT URMATOARE O SA NE CEARA SI CATE 200 MG DE SANGE DIN NOI SANGE DIN CARE SI ASA A FOST DESTUL VARSAT LA ,,REVOLUTIE,,( CA AU SI PROFITAT DE EL)

AxYJamaicanu 04-10-09 20:57

nu mai exista "spiritul de grup" la noi, si nu toti sunt impotriva taxei iar cei care sunt impotriva nu au aceleasi motive

passatb4 04-10-09 21:45

asta e prea de tot eu am sperat ca sa ma duc cu numerele rosi pana in ianuarie da nu cred ca mai fac asa si imi inscriu masina in alta tara e prea de tot sa aibe astia cosmaruri sa se zvarcoleasca in pat pana nu schimba taxa
si oricum nu as crede ca nu o schimba ca deja stau cu tunul ca cru de la UE ca ii obliga cu taxa auto si lea dat termen pana in feb 2010 altfel rom va primi o amenda si o scrisoare de bine si nu cred ca lear conveni
acum eu nus ce sa cred ca e cu 2 fete faza asta cu datul afara lau dat afara sa ne ia din elan ca deja au adus maini mai multe ca sa zis ca se scoate taxa auto si ca sa ne taie din elan au ziso pe aia ca nu o mai scoate nus ce sa zic oricum daca nu o scot ii dau foc la masina imi pare raud e pisicutza da nam ce face dau pe taxa jumate din masina si dca ii dau foc ricum nare ce sa imi faca mia luat foc din senin si aia e
si acum vorbind de sipritul de grup cam se are dreptate pe forum da domne iesi si cand am iesit si sa ne intalnimsa ne unim stai asa ca nui asa undes maisinile in garaj ascunse inseamna ca le convine la uni

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning