![]() |
|
ma mandresc ca am vazut loganul pe viu !!!!!!
daunazi in drumul spre constanta ! avea nr rosu cu PROBE ! |
Si ti-a placut e ai vazut? Mie nu...
|
Am vazut si eu una live... in trecere pe langa mine... din fata pare megane 2 din spate pare opel vectra (dak ar avea stopurile patrate chiar ai zice ca e vectra)
|
Am vazut si eu la piata presei. mi-a lasat impresia ca e cat octavia de mare
|
Le-am vazut si eu pe Bucuresti-Pitesti, din fata mai arata cum arata, din spate parca au o lada de mere agatata de luneta.
|
Eu n-am vazut-o!!! :(
|
La prima impresie cand am vazut un logan pe strada am crezut ca e Solentza modificata de baieti prin curte sau prin parcarea din fata blocului , adica arata exact ca o Solentza umflata !
|
Stie cineva ce calitate are interiorul? Adica palsticurile, scaunele si toate micile detalii? Ca din primele impresii la poze si din ce mi-a zis pers resp care a testat-o, cica ar fi penala rau la interior(ma ref la calitatea materialelor).
|
Intradevar si eu am vazut un 330Ci de fabricatie 2002 la care nu tine frana pe roata spate dreapta care era incaltata cu un Pirelli 6000 un pic tocit pe interior si tubeless care semana perfect cu un seria 1 nou umflat care luase steroizi si fusese \"la sala\"....
Cam in aceasi masura se poate face comparatia!!! LOGAN BY RENAULT Proiectat in Franta de designeri francezi pt cerintele romanilor ( OARE? ) Asamblat de nea Gheorge la Colibasi (dans quelque part de l\"Afrique, pres D'Algerie) care scapa surubelnita pe cip la montaj. Impresionantele propulsoare demne de F1 (de karturi sau masini de tuns iarba). Tabla mai buna ( E DE LA EI) Pret mic ( A INEBUNIT LUPU) Concurenta pentru Daewoo & Romanian CHevrolet ( I UNDERSTAND ! A MURIT AMERICANU) |
mpa...puahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Unde ai gasit mane alea?
|
:lol: :lol: :lol:
|
dupa mult timp... un update... am fost cam ocupat in ultima vreme...
Tare mi-e ca o s-o las balta pt ca m-am cam plictisit... lucrez la ea de mai bine de o luna (cu intreruperi desigur) ...acum si cu neoane™ :D http://img15.exs.cx/img15/4718/30f_.jpg http://img15.exs.cx/img15/3381/30b_.jpg |
:shock: :shock: :shock:
bv mah bv! |
:shock: :shock: :shock: super misto ,.... bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning