Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

andi_cimpean 05-08-09 11:37

Re: DJ 02 NUE

arata frumos de tot...:)

ce a patit la coltul drept...la semnal?

neaparat sa ii vopsesti farurile cu negru pe interior....si semnalele sa le faci un pic, doar un pic fumurii...si va arata mortal...si inca o chestie..ce nu inteleg eu...ce este cu numarul intr-o parte?:rolleyes2

RRedman 05-08-09 12:30

Semnalul din dreapta e pus provizoriu...cu banda...nu are nimic...acum e pus bine....imi place cum da cu numarul pe o parte...momentan il las asa...semnalele o sa le schimb...mai am de lucru in partea din fata....trebuie egalizate spatiile dintre masca si faruri....dar...o sa le rezolv...

andi_cimpean 05-08-09 14:03

nu am zis ca ar avea ceva semnalul...ci partea din dreapta, cum stai cu fata la masina...:rolleyes2

ce naibii crezi ca nu stiu ce este aia banda de izolier?:lol:

RRedman 05-08-09 15:53

6 Attachment(s)
Gata, partea din fata e gata...mai sunt mici chestii de facut....dar in mare e ok....

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2536278)
nu am zis ca ar avea ceva semnalul...ci partea din dreapta, cum stai cu fata la masina...:rolleyes2

ce naibii crezi ca nu stiu ce este aia banda de izolier?:lol:

Masina a fost lovita acum 7-8 ani....partea dreapta...s-au schimbat:aripa dreapta, capota, usa,spoiler, far, semnal, masca.Idiotii de la service(maimute cu aparat de sudura)...nu au schimbat si partea din fata a masinii(ansamblul fata, care era lovit)...au ciocanit si au "indreptat".De atunci...farul din dreapta nu e aliniat cu cel din stanga....suportul de la armatura e mult mai in spate decat cel din stanga...Am incercat cat am putut de mult sa le aliniez..dar e imposibil...trebuia sa schimb toata partea din fata....si cum nu am putut sa fac asta(din motive de timp, bani...)...am lasat-o asa.
Acum i-am mai egalizat spatiile...dar...mai mult de atat nu am ce sa fac.

1310 05-08-09 17:38

andi se referea la partea dreapta cand stai cu fata la masina....adica partea stanga cum stai la volan :oops: ....si cred ca se referea la mica indoitura de deasupra semnalului...daca o fi asa :???: si inca ceva....pune numarul la locul lui ca e mai frumos asa :P

RRedman 05-08-09 17:44

Mda...acolo...e o mica indoitura...pe care nu am vazut-o cand am chituit...asta e...acum o las asa....numarul ramane acolo, deocamdata

b08ygs 05-08-09 19:39

arata misto masina ta:) imi aduce aminte de fostea mea masina, asa o facusem si eu:D dar vopseste si tu jentile alea si mai coboaro un pic si o sa arate foarte frumos:D

p.s. nu pune crom pe ea, dupa parerea mea o sa dea urat axeazate pe negru si gri nu chestii stralucitoare:) bafta cu masina

RRedman 05-08-09 20:01

Normal....jante albe...vopsite bine...masina mai lasata....toba....2 mm chiulasa....dublucorp...termocupla...evacuare lustruita.....becuri cu xenon mai puternice....al 2-lea subwoofer....dar...le fac pe rand...deocamdata...stau mai chill pana se mai reface gaura din buget....

b08ygs 05-08-09 20:03

faci jantele alb??? sfatul meu nu:) toata lumea a ajuns sa-si faca jantele albe, incearca si tu altceva, eu le-as face cum le ai pe spate cu dunga aia discreta alba:) asa ar fi mult mai frumos:) si arata mult mai elegant decat alb...

RRedman 05-08-09 20:07

sau sa fac dunga in culoarea masinii?negru mat in interior...si dunga lacuita....dar...parca si asta cu dunga e fumata....

b08ygs 05-08-09 20:10

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2537084)
sau sa fac dunga in culoarea masinii?negru mat in interior...si dunga lacuita....dar...parca si asta cu dunga e fumata....

da adevarat e fumata, dar decat albe mai bine ideea asta fumata:lol: incearca o trecere in 4 prezoane si paleta de jante o sa fie enorma:D ai atunci culoarea sa fie problema:lol:

ar merge si gri cu negru:D si e o metota simpla ieftina si eficienta:D asa am si eu cu dunga din cauza ca am avut jantele albe si mi-sa taiat de ele;)

RRedman 05-08-09 20:15

Sunt cam fumate toate...defapt...au incercat baietii zeci de combinatii..pe jantele astea in 3 prezoane....momentan....o sa raman asa....o sa trec pe 4...eventual in primavara...am sa vad....momentan nu...
erau misto cauciucuri...cu "miez" alb....si jante negre...pacat ca nu se gasesc cauciucuri din alea....

crazyfornova 05-08-09 20:40

acum trebuie sa o lasi ...jos jos jos :>:> ;) e frumusica din fata

paulzzz 05-08-09 20:41

Ar da mai frumos daca ai pune numaru la locul lui ... o parere...sper ca nu te superi .

Numai bine !

crazyfornova 05-08-09 20:44

Cat a costat vopsirea fratica???:D

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning