Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

nt98adu 08-08-09 14:45

re: Espero - Mica mea limuzina

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2542686)
Asta tre sa fac si eu, sa schimb folia, mai ales ca imi intra si apa pe la una din usi din cauza ei... mi-ati dat o idee buna cu cea de parchet. Sa vad cu ce o lipesc...

Andutzu, a iesit foarte bine la vopsit din ce se vede in poze :) La final, cand vor fi toate montate pe ea, o sa se vada cel mai bine cum a iesit.

Geo, folia o lipesti cu banda de hartie care se foloseste la vopsit. Nu muncesti prea mult si nu se dezlipeste.

Robert_MNW 08-08-09 16:55

Nu cred ca tine cu hartie de vopsit, daca ii intra apa se va dezlipii pana la urma,trebuie ceva sa izoleze cu ceva rezistent la apa, poate merge cum a zis banzay cu prenadez sau silicon ceva dar dupa e greu de dezlipit.

YoMihai90 08-08-09 17:34

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2543456)
Nu cred ca tine cu hartie de vopsit, daca ii intra apa se va dezlipii pana la urma,trebuie ceva sa izoleze cu ceva rezistent la apa, poate merge cum a zis banzay cu prenadez sau silicon ceva dar dupa e greu de dezlipit.

puteti sa puneti cu banda dubla adeziva ca aia tine la apa si poti si sa o dezlipesti!! am vazut ca multi taximetristi isi prind licentele alea pe masina si tine!!:D andutzu stie asta:P

banzay 08-08-09 19:11

Si pe la noi se practica :) Cu prenandez chiar nu se da jos greu dupa, dar se cam rupe daca nu ai grija... Deci trebuie schimbata folia daca o dai jos, nu e de 3 lei cat costa, ci de fuga prin magazin sa cumperi, sa stai la coada etc :)

nt98adu 08-08-09 20:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2543456)

Tine foarte bine! Din septembrie anul trecut si pana in Mai cand am vopsit masina nu am avut probleme. Din Mai si pana in prezent la fel.;)

Daca te uiti atent in poza, la usa stanga se vede cum e lipita.

Le: Se poate face un experiment: Lipiti hartie de vopsit pe vopseaua masinii cand temperatura e destul de ridicata. Lasati-o 3 zile dupa care udati-o cu apa si incercati sa o dezlipiti. Ve-ti avea o surpriza mare!:lol:

Radu.Dobromirescu 09-08-09 01:02

Bafta andutu cu espero sa faci treaba buna astept poze cu ea echipata.si mie imi plac Espero.

Andutu TZH 09-08-09 16:47

Poze cu ea echipata,o sa ii fac maine deci chiar promit,in fine astazi aflai problema casetofonului este din contact,la un moment dat gasisem o pozitie in care mergea,dar acum nu mai merge,de aici si chestia cu beculetul rosu care indica ca nu este cheia in contact,deci cu alte cuvinte este ca si cum nu as avea cheia in contact.Desfacui pe acolo ma uitai nimic suspect la suprafata,dar am si eu o intrebare,care este contactul cu casetofonul cel electric sau cel mecanic,pentru ca eu stiam ca trebuie sa scoti cheia din contact ca sa se opreasca muzica si asta ar insemna ca este cel mecanic

Andutu TZH 09-08-09 17:58

6 Attachment(s)
Poze cu masina

andi_cimpean 09-08-09 21:27

Frumos...dar care este faza cu stalpii la masina? la usa de pe fata...

Andutu TZH 09-08-09 21:45

Nu a ajuns autocolanul si pentru usa aia

Robert_MNW 09-08-09 21:57

Ce frumos luceste vopseaua:D Sa ii pui bandouri pe use! Ce dotari are masina pe ea?

Andutu TZH 09-08-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2546185)
Ce frumos luceste vopseaua:D Sa ii pui bandouri pe use! Ce dotari are masina pe ea?

Ms,are geamuri electrice,inchidere centralizata,oglinzi electrice,ac care deocamdata nu functioneaza,deschiderea portbagajului pe buton cred ca este full option:lol:

Robert_MNW 09-08-09 22:22

Alea full' au volan regabil, piele, dar oricum e bine ca are A/C incearca sa il repari ca e jale cu caldurile astea;)Arata bine masina sa te poarte multi km fara incidente!

Andutu TZH 09-08-09 22:28

Are si asta volan reglabil,ce nu are este piele,abs si airbag

ing3r 11-08-09 21:55

Mai sunt cu trapa electrica, insertii de mahon la consola, usi si bord...ETC...!
Oricum spor la treaba, sper sa "ridici" masina cat mai mult!

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning