![]() |
Re: Machetele mele - Gigxy76
frumoasa bestiuta , s-o stapanesti sanatos :>
|
who's the best...nice car !!!!
|
Quote:
|
Daaaa, arata foarte bine 599-le. Foarte detaliat pt. un Hotwheels, frumos interior si exterior, si, daca nu te superi, nu ii pui te rog si o poza cu motorul. :-)
Superb si Modena, frumos ca ai si cabrio :-) |
10 Attachment(s)
23. Ferrari 550 Barchetta 1:18 Hotwheels
Dupa o mica pauza revin cu 3 machete, si anume :Ferrari 550 Barchetta, si in viitoarele zile,. Ferrari 575 GTZ Zagato si Ferrari F430 Challenge |
Quote:
|
Frumoasa Barchetta, a lucrat bine HotWheels (exista cumva si Barchetta Pinifarina?) Dar eu astept F430-ul :rolleyes:
@model collector: te rog termina cu asta...threadul lui Gigxy si-a pierdut din frumusete numai din cauza prostiei aleia cu Enzo:???: |
10 Attachment(s)
24. Ferrari 575 GTZ Zagato - Hotwheels 1:18
|
Ce ciudat (dar frumos;) ) poate fi Zagato. Era sa nu imi dau seama care e spatele si care e fata :lol:. Frumos, place motorul vopsit in negru si rosu, dar interiorul ii trebuia adaugat putin red pt. ca negru arata cam...simplist
O macheta frumoasa (dar din pacate cred ca din nou se va incepe o discutie neplacuta din cauza stickerelor) |
Ma intereseaza macheta, decat acele stickere, si la urma urmelor prezinta o fila de istorie si acel sticker, pe mine unul nu ma deranjeaza mai ales cand ma uit la macheta imi aduc mereu amite cand s-a infiintat firma Ferrari.
|
in a 3a poza credeam ca are 2 fete masina:lol:...e o ciudatenie pentru mine,dar fiind ferrari........:lol:....bafta in continuare;)
|
si eu am crezut la fel, din aceasta cauza imi place si mai mult
|
o macheta deosebita ....e unul din putinele Ferrari pe care le-as dori in colectia mea
|
no offence, insa macheta e f slaba! mai slaba decat un bburago! usile si portbagajul sunt din plastic, motorul si interiorul sunt pilaf... am avut si eu macheta si am stricat usi / parbriz in incercarea de a scoate abtibildurile alea, cu acetona (la F40 ce detine usi metalice, a mers)
modelul este inedit ce-i drept....Zagato |
aici ai dreptate , e foarte mult plastic, eu sunt fan burago nu se poate compara cu acest hotwheels, dar pana cand voi gasi si alta marca il voi pastra
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning