![]() |
Re: Lucrari - a_ombladon
ombladon scz de faza aia ,arata mijto inceputu ala de alfa.spor
|
Quote:
|
nu m-as fi gandit :) bv
o sa mai lucrez la ea si poate ma ajuta si pe mine ad1 cu niste sfaturi bafta! |
Bvo fiule stiam eu ca potzi mai mult :) bafta cu noul project...si bafta si la exam de permis ;)
|
mersi frumos teo ;) vb cand oi fi "sofer" ;)
|
2 Attachment(s)
am revenit cu proiectul cu alfa romeo
e inca wip, deci setup-ul nu va ramane asta... pareri? |
marfa masina ...culoarea cel putzin e bestiala..
in sfarsit i mai dat si u un semn de viata .....am vazut c anici pe mess nu mai intrii ..de ce ?sau stai pe invisible ? |
nu mai intru ca nu prea mai am timp...abea am avut timp sa termin masina... ceea ce nici nu am facut :)
|
farurile mi se par un pic ciudate ... dar arata bine ... asteptam nijte rendere mai luminate :D
|
frate .....matale.......mai dormi noaptea ? cat lucrezi la astea ?
|
man te rog yo mult pune shi tu setarile care leai folosit la vopsea...te rog mult de tot..ca am f mari probleme la vopsit...shi poate mai invat shi yo ceva cu ajutorul tau:)....app le pui daca ai timp;)
|
nenea a_ombladon...ce faci ? te dai pe italience...cica femeile italience nu ar fi foarte frumoase, da fata ta e super tare :D mai ales tenu ;))
bafta in continuare...si mai multe render-e...poate si un clay :D bafta ! |
5 Attachment(s)
@doar eu: imi pare rau ca nu am facut si un clay render dar timpul la mine tzipa...de durere ca il strang de oo :))
oricum atasez un update si mai incolo cum imi permite nenea timpu' o sa ii fac si un kit de tuning ;) bafta |
bai frate e beton loganu degeaba se tot stramba uni e marpha 10
|
ba frate a ombladon nu te stiu dar daca potzi sa imi dai vre`un program te tuning e marpha oricum faci nisti lucrari gail
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning