![]() |
Re: Colectii si colectionari de diferite chestii !!
replici ale masinilor la diferite scari.....https://forum.4tuning.ro/505-machetel...arius-dms.html acum colectionez ferrari 1.24.....daca are cineva,plz contactati-ma,cumpar orice(inafara de ce am)
|
17 Attachment(s)
Nu pot spune ca am o colectie impresionanta de un anume tip de lucru, inainte ce mai colectionam, acum mai rar va arat asa in mare parte sa vedeti si anume:
1. vederi de la manastiri ca si numar sunt vreo 150 de bucati 2. casete audio ca si numar sunt vreo 300 3. banuti de 50 de bani 70 roni total 4. bilete de autobus, tren, tranvai, maxi taxi, circ, etc. 100 bilete 5. carticele kellogss am avut 50 dar am mai dat din ele si am ramas numai cu 5 Ps: daca mai are cineva cumpar 6. cartele telefonice la numar sunt vreo 120 7. jucarii de la oua kinder sunt vreo 40 si ceva poze altadata si cam atat. Asta e in mica parte din colectie ca sa va faceti o idee |
Quote:
|
18 Attachment(s)
O mica parte din colectiile mele.
|
eu am mai adaugat la colectia de monede inca 12 bucati,iar la cea de cartele telefonice inca vreo 40....o sa pun si poze mai incolo;)
|
Re: Colectii si colectionari de dif chestii !!
Quote:
|
Eu colectionez timbre , activ , adica incerc sa ma mentin la zi , nu am facut bani din asta , dar este mare pacat ca noile generatii nu mai au astfel de pasiuni si cred ca numai parintii sunt de vina . Copii vad si isi formeaza gusturile si pasiunile si din ceea ce vad la cei mari , dar , din pacate multe pasiuni de decenii s-au stins .
Mama de exemplu , colenctioneaza monezi vechi , nu stie ce sunt , daca valoreaza ceva sau nu , dar sunt ale ei si le priveste cu mare placere , astfel incat ai mei m-au inteles mereu cand a venit vorba de pasiunile mele . Chiar va recomand sa prezentati si chiar sa le povestiti copiilor vostri ce pasiuni aveati voi , ce va jucati ... Nu am mai vazut pe nimeni jucandu-se frunza , lapte-gros , fata-ascunselea , leapsa ... abia se mai duc la un fotbal sau tenis de picior cativa pasionati de julituri Si eu am facut colectie de surprize Turbo , dar dupac ate tin minte le-am dat pe ... timbre :D , pentru ca am inceput cam de la 6 ani sa colectionez si sa ma informez despre ele . Acum este destul de dificil , pt ca sunt scumpe , la targurle filatelice nu ai obtine mare treaba pe ele , batranii colectionari care faceau asta din pasiune si placere si chiar incurajau tinerii ... s-au cam dus , iar generatiile actuale fac din tot un profit si astfel descurajeaza copii si tinerii . Cand eram mic ma duceam cu varul meu pe 11 iunie la expozitii cu vanzare de timbre si cate nebunii luam ... cand ajungeam acasa umpleam masa cu timbre si apoi pierdeam jumatate de zi incercand sa le asez cat mai bine in clasor :rolleyes2 ... off ce vremuri . Inainte erau plicuri saptamanale / lunare cu timbre cam peste tot , nu numai la posta , dar acum nici acolo nu mai gasesti ca s-au despartit Posta de Romfilatelia ... tot din cauza certurilor pe bani , interese si spagi . Cred ca am sa fac si cateva poze , dar in cateva zile , cand voi avea chef si de pozat , ca dureaza ceva timp :D . Vad ca multi dau cate un anunt ca vad sau schimba diverse , asa ca pot sa spun si eu ca sunt interesat de timbre romanesti in principiu , serii / colite ... de preferinta ne-stampilate , dar ne-filate ( adica nerupte , neindoite , nezgariate , necolorate cu diverse ... ) dar ca locatie Bucuresti-ul , ca m-ar costa mai mult deplasarea , iar preturile sa fie decente ! |
Si eu eram pasionat de numismatica.Am avut circa 250 monede ,si circa 30 bancnote.Dar m-am plictisit si am inceput sa o lichidez :)) Inca mai am cateva piese din ea.Dar nu mai prezinta interes.
Cred ca o sa ma apuc de colectionat brichete. |
9 Attachment(s)
Ceva poze cu medalii si ecusoane...
Si, cred ca-mi vand colectia de timbre (am in principal straine, serii, unele tari rare precum San Marino, foarte vechi frantuzesti). Daca unul dintre voi este interesat in ceva anume, sa dea PM. |
:rolleyes2 machete auto si moto,cred ca am in jur de 40, telefoane mobile vechi si noi in ultimii 4 ani telefoanele care nu erau scumpe (2-300e) nu le-am mai vandut le-am tot pastrat (6610i 6310i 6230i e50 e51) in special nokia, sticle cu bauturi (vinuri bordeaux in special,sampanie-cristal,dom perignon,moet,whisky-15-18 ani chivas,johnnie walker,jack) si sticle mici de 20 30 50ml. Sticle mici am peste 120 iar sticle mari in jur de 40.. Sepci nike adidas jordan,asta pe vremea cand ma ocupam cu haine dar pe masura ce trece timpul colectia scade :) in jur de 50 sepci.. Adidasi,inca mai am cred prima pereche de adidasi originali nike ai max ce ii cumparasem in urma cu 9 ani,in rest am in jur de 70 perechi din care mare parte sunt in stare foarte buna de purtat.. sticle in miniatura de parfumuri originale 4-5ml , nu le prea gasesc dar nu le iert cand le prind:D dvd-uri originale cu filme in jur de 70 buc..aparate foto digitale defecte.. am vreo 10 daca le caut bine.. altceva nu imi stiu acuma,o sa fac niste poza zilele astea cand o sa fiu mai liber.. Daca lichideaza cineva produse asemenea colectiilor mele as fi interesat cu exceptie sepcile si adidasii,dar masini,telefoane,aparate,sticle mari-mici scumpe sau ieftine nu conteaza,pretul sa fie corect.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning