![]() |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean!
Quote:
Bine ca m-ai anuntat...sa nu cumva sa urc la tine-n masina ( niciodata ) :-P Ulciorul nu merge la infinit la apa.... se mai sparge !!! La fel se poate si cu spoiler ul , far-ul sau ceva de pe la masina ta ( cand nu reusesti si esti prins la mijloc ), dar ai dreptate.... nu-s prea iesit din casa :-P poate mi depun actele anu viitor pentru permis !!! ( poate mi recomanzi tu o scoala de soferi....unde-ai faut tu ) :-P O fi avut si omu problemele lui.... ce stiu eu !!! |
nu am zis ca fac asta in fiecare zi ci doar cand sunt nevoit !
|
Quote:
depasesti pe dreapta ??? - raspuns : doar daca ma grabesc ! treci pe culoare rosie ??? - doar daca sunt nevoit ! Interesant , foarte interesant :-P poate nu stii dar ca sa faci accident.... e nevoie o singura data sa fii nevoit :-P In fine.... fiecare face ce vrea... sa terminam cu asta ca o sa mi reproseze lumea de pe aici ca o caut cu lumanarea :-P Bafta Gaby...sper sa nu fii nevoit sa mi tai calea... ca... vedem noi cum ne intelegem dupa :-P Pace to all.... |
pana acum am avut noroc si nu am facut nici un accident, era sa mai intru in parapeti pe autostrada dar nu am reusit , asa ca nu prea cred ca is palpabil sa comit un accident din vina mea chiar adac ma grabesc , nu ma bag sa tai calea altuia sau intr-o depasire fara sa calculez in prealabil daca am timp sau loc eventual fara sa stanjenesc ceilalti participanti la trafic !! Oricum ideea era ca la noi in iasi traficul inca e lejer si astfel de cazuri cu masini care sa iti taie calea , sa se bage in fata ta in intersectie, sa te forteze sa ii dai prioritate is rare la noi ! Italienii cred ca nici nu stiu ce is alea semnalizari !
|
tu chiar n-ai ce face... si eu fac asa ceva.. poate nu brusc... scrie undeva ca n-ai voie sa faci asa ceva??? raspunde si tu la intrebare.. chiar ma enervezi de acuma ... ;)
|
3 Attachment(s)
chiar de mult n-am mai pus vreo poza pe aici :-P , am cateva parcari smechere :D ghertoi mari astia cu audi :lol:
|
Quote:
|
cred ca Chiu7-le are un buton pe care scrie "parcare romaneasca" apasa soferul pe butonul ala si se parcheaza masina singura :))
|
HAHAHAHAHA
daca ajunge la destinatie si nu are loc de parcare, apasa pe buton si e rezolvata treaba. tare asta |
daca ar avea low ridere le`ar fi mai usor... i`ai vedea pe toti cocotati pe stalpi sau garduri... :D... si totusi nimeni nu ii vede... deh, au Chiu Septe (7)...:wink:
|
1 Attachment(s)
gata am terminat-o cu parcari de Chiu7 , momentan , m-am specializat pe parcari de Eclas
|
Ala sta asa acolo din timpul zilei :)) Am trecut cand era lumina si tot asa era.
|
Quote:
|
nu prea mai este la moda ca politia sa ridice masini :-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning