![]() |
cand shi-a vandut tudor, fostu tau coleg GSi-u... :P
|
GSI-ul l-a dat la schimb pe un Golf II, dar nu mai stiu ce motor avea, cred ca 1,8.......GSI-ul l-a dat pt. ca se rupse-se ceva sub el si deabea l-a putut suda........:))))))
|
eah... imi amintesc :P nu ai vazt acuma gsi in action :twisted:
|
tekno, ce vrei sa zici, ca nu inteleg ???
|
ca nu ai vaz't GSi ala negru in actziune... :twisted: :wink:
|
Sper joia aceasta.
|
mmmdeah... vezi sa nu ramai unma cu speratu'... :P
|
Sigur nu.
|
Pot sa fiu si eu offtopic ?! Pot? Hai, va rog, lasa-ti-ma :)
Ieri, am vazut in Bucuresti cel mai tare GSi posibil. Masina e de VTM - a mers la CN VTM, condusa de Traian Negru - si arata cel putin mortal. Si e de vanzare... 3000 E :twisted: Pacat ca s-a vandut deja :) |
cool..
poze, specs, ceva? |
No pics ! :(
Masina e super tare. Motor: 2000 16v SFi 150 cp, turbo & chips. Interior: scaune Recaro EVO2, n-am vazut ce scria pe volan, schimbator inaltat pana la nivelul volanului, rollbar professional, etc. Exterior: aripi fata/spate umflate (la nesimtire :twisted:), spoiler frumos foc (da' spart din cauza unei saritoare), capota cu priza iar pe roti n-am vazut sa scrie ceva. In concluzie, masina e 100 % bestiala! |
faina treaba... shi yo vreeeeeeu :twisted:
|
Inscrie-te pe lista de asteptare, tekno..........:)))
|
Re:
Foarte ieftin la 3000 .... selekt
Apropo tekno tu stii golfu 2 alb care venea in C cu fata aia misto .. ii de vanzare 2100 Euro ......... daca intereseaza pe cineva... :D |
shi totushi... ma mai uit odata.... sfi de 2.0 16 v turbo numa 150 CP??? poate 250... 210 are standard...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning