![]() |
ce ca ne cunoaste sau ca nu are masina, sau ca are bicicleta???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: in orice caz byn venit |
1 Attachment(s)
Bogdy, elev(scoala de soferi)
Masina- Fiat 500 -1971 (CJ 32 BAD)(pe butuci deocamdata) |
scoala de soferi la 15 ani ? :roll: hmz ... this is some interesting shit ...
|
da....scoala de soferi la 15 ani...sunt primul nebun din cluj care va avea carnet de la 16 ani :D
|
Re:
Quote:
am dreptate fiat500? |
da ai dreptate...mashini peste 400 kg care sa nu depaseasca 550 kg...fiatul are 520 :D
|
1 Attachment(s)
in sfarsit am si eu poze cu jaful meu de dacie...aveti voie sa radeti...dar nu cu lacrimi... :lol: ....da!?!
|
cat timp te duce si te aduce ii bine :lol:
|
mai baietzi...acum i-am mai luat din rugina aia....
e chituita...si asteapta sa termin faculta sa pot sa o vopsesc... :lol: pana atunci ...ma duce...ma aduce... nu eram la volan...ca eram in spatele camerei foto...:)) mai multe poze pe topicu de poze... |
Nume: DAN
Nick: Golfuletz Masina: VW Golf II ...poze pe topic VW Golf CLUB Ocupatie: student, fost taximetrist :) Hobby-uri: tot ce inseamna masini...in special raliuri, VTM, karting...sa nu uit... si tuning Vise: trecerea spre un GTI 16V :pistoles: , o participare la cel putin o etapa de vtm |
Bine te-am gasit!!!
Mult succes cu transformarea \"viselor\" in realitate! :wink: |
...multumesc mult...daca vor deveni realitate vreodata nu am sa-mi uit sustinatorii ;)
|
Re:
Quote:
nici sa nu il pui acolo ca strica frumusete de poza :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: |
NUME : Vlad
NICK : NightRider Masina: Renault Clio 1.5 DCI (in lucru :wink: ) poze pe http://www.cardomain.com/ride/821495 Ocupatie : Student la AR Hobby : Tot ce inseamna masini si Tuning in special,Clubbing si Fete :wink: Vise: Sa schimb masina cu un Cliosport 182 (vis indepartat) Sa deschid un magazin de tuning (in curs de realizare) |
Bravo, bravo!!! Succes cu magazinu! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning