![]() |
Re: Nissan 200sx 1.8 turbo CA18deT
Poate ne prezinti si noua jucaria:D, daca a ajuns inapoi in BM.
|
eh mai e pana sa ajunga in BM jucaria trebuie sa mai bea si sa manance tarnafes pe seama ei si doar dupa ajunge in BM :))
|
No problem:D, asteptam..
|
eu sper ca la sfarsitul saptamanii urmatoare sa fie acasa!!!!
|
Ce suspensie a primit?Sau ce urmeaza sa primeasca?
|
suspenisa e JIC , drift spec f jmechera ;) sper sa vad masina asta de-a latu, binenteles in oglinda mereu :P
|
da intradevar suspensia e jic si sa stiti ca e ceva asemanator cu tein superdrift e teava nu alta si masina sa stiti ca numai de latu o sa mearga!!!!!
|
stiu suspensia :D asa si tre sa mearga , azi mi-am comandat ultimele piese asa k in februarie o sa o scot si eu pe strada :D astept sa vad niste filmulete in actiune cu masina :D
|
Acestea fiind spuse, asteptam sa te vedem de-a latu`:D, si poate ne`o prezinti si noua(membrilor 4t bm), cand ajunge acasa.Bafta!
|
ce bine arata cu fata asta :evil: numa grija,fara incidente si la cat mai multe cauciucuri arsee topite cum vrei tu:twisted:
|
fratiiilorrrrrrrrrrrrr masina e acasa e bestiala trage ca un monstru supensie e teava!!!!ce mai fata de sr20det ca18det e jucarie!!!!!!!!!
|
ca18det este pisu :))) baga ceva pt ochiu publicului :) k eu nu am vazut-o decat la relanti :)
|
vazut azi monstruletu8) era inghetat bocna man pune o patura sa nu raceasca:lol:
arata :dribble::dribble: |
BV BV sa ai multa bafta :) poate avem ocazia sa o vedem si noi la o intalnire :)
|
Quote:
era un proverb romanesc "fiecare cioara isi lauda puiu"...... uite un ex de ca18det de tot rahatu https://www.youtube.com/watch?v=LEcErLWejPE si nish oameni foarte nemultumiti pe fundal :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning