![]() |
Re: Nissan 200SX 323 HP
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=-TVWBIGHy_U
cam asta ar fi ...nu e greu de gasit Dbz I've Got The Power (Rock Remix);) |
saru` mana. stiu melodia de mai demult, daca nu ma insel in videoclip apareau 2 hot road`uri care se intreceau si o bucata buna :D oricum inca odata ms
|
Baieti ...careva are doua pistoane stoc ..de rezerva ...??? :?:
|
6 Attachment(s)
Simbata si duminica am fost la KOE partea de est in UNGARIA ..a fost super ..pacat ca nu am reusit sa particip cu masina ...aveam sanse sa cistig grupa la care as fi fost ...asta daca totul bineinteles ar fi functionat perfect .....:!:
Pe locul doi a fost un NISSAN 200sxmodelul silvia ....dar a cedat in finala ambreiajul ...si asa a ramas pe 2 cu un foarte bun timp de 13,218 pe 400m . Masini au fost multe ..si frumoase ....una o pun ...dar nu a participat decit demonstrativ caci ea participa la campionatul european de drift ....dar e competitiva si la drag ...a facut un test si a scos un 12.5 lejer ...:lol: |
8 Attachment(s)
Niste poze de album ...dupa ce am desfacut motorul .....;)
|
Iar niste fier vechi:(
|
frumos-frumos ...
|
Apropo ..sa nu uit ...adevarat ca un pic cu intirziere ....mersi TARNAFES ...( DAN ) pentru ajutor adica pentru pistoane !!!!;)
|
Quote:
|
Na atunci sint linistit ....pot sa o calc ...:lol::lol::lol:
|
Am inceput sa ansamblez motorul !!!:!:
|
baga poze :D
|
doua vorbe despre Nistune
Nistune nu este stand alone, iti permite niste modificari in timp real ale softului in calculatorul de fabrica prin sacrificarea performantei calculatorului care si asa nu era prea buna. procesorul din calculator este un cip la 1Mhz pe 8 biti conceput prin 1986 care se ocupa de managementul motorului acuma cu nistune tre sa se ocupe de managementul motorului + toate functiile oferite de nistune, gen logare date etc etc. In fazele de inceput Matt a avut f multe probleme deoarece adaugarile lui la softul de fabrica mancau resursele procesorului mult prea mult si afectau vizibil functionarea motorului, Nistune sacrifica performanta pentru a adauga functionalitate. BTW nu dau cu pietre in Nistune ca si eu am pe SX asa ceva si ce a facut Matt acolo mi se pare f interesant, luatil ca un post cu caracter informativ |
8 Attachment(s)
Am ramas in urma cu pozele din pacate asa ca ma revansez un pic .....oricum motorul e sus si functioneaza destul de bine !!!!!:twisted: Acum e un pic in rodaj ...avind in vedere ca sint citeva chestii noi ...dar trece ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning