![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
de unde procur niste flyere sa distribui prin buc?
|
b16yzx you've got mail
|
Quote:
|
Blitz te-am sunat azi pe la 9... nu aveai semnal!
|
Quote:
astept |
Quote:
|
blitz, si tu ai rechin? hi hi hi hi , ce e pe la cluj? se gaseste vreo capota noua?:D
|
statistici privind inregistrarea:
-masini inscrise: 31 -participanti: 64 E28 2 E30 11 E32 1 E34 2 E36 6 E39 4 E46 3 E53 1 E83 1 total 31 last update: 20.04.06 |
Andreea nu imi trimiti ceva flyere pliz?:D
|
eu m-am inscris dar n-am primit nici un raspuns!!!....nici nu stiu daca trebuia...mai astept!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
da burn are dreptate asa am patit-o si eu. Se auzeau ca vin multi, dar cred ca majoritatea nu s-au gandit la cazarea obligatorie si toate cele, asa ca pana la urma nu suntem chiar asa de multi, andreea un update la masinile inscrise pls? eu inca nu mi-am trecut masina , nu stiu daca o sa fie gata, daca nu .. E46 power :D
|
-pt flyere va rog adresa pe PM sau email
-ne asteptam la o crestere masiva a inscrierilor dupa 1 Mai -poate ma repet dar e important sa precizez: Bimmerfest nu inseamna un salon de tuning dedicat bmw-urilor! Este intalnirea pasionatilor si proprietarilor de BMW! Masinile prezente nu vor fi numai tunate sau numai ultimele modele! Nu trebuie sa va tunati masina pentru a participa la Bimmerfest! Este o ocazie de a ne cunoaste si de a face cea mai mare caravana de BMWuri de pana acum in Romania :D |
sal`tare lume...misto idee ..am si eu un 320 si sigur ma duk la fest`...bliztule eu is in cj la faculta asa ca ne unim de akolo (is din sm originar asa ca juana_man ar fii misto sa mergem mai multe masini)....INSCrieti-ma...numa bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning