![]() |
Re: Espero --RAT STYLE--
Quote:
Trebuie sa mai fac un semnal pe dr...ca e normal si strica tot iar legat de vanzare nu mai dau nimic ca o dau aproape pe degeaba si nu se merita. O fac dupa placul meu si o tin pana am bani de alta noua si gata ! In pe 05.05 trebuie sa ma prezint la RAR - ITP si nu vreau sa mai fac nimic pana atunci, dar dupa o sa ma apuc de ea ! |
Bravo! Si pe mine ma batea un gand criminal sa o vand, dar m-am razgandit si bine imi pare. Mai bine ma apuc de ea si o fac pe sufletelul meu, cum vreau eu, ca oricum nu luam nici pe jumate cat am bagat in ea.
Fa semnalul ala, sa intregesti peisajul. Apropo, la ITP nu se leaga de chestiile astea? Ca si eu tre' sa il fac in mai :D |
frumos arata mai jantele sus pe masina si aia e :D si o tranteala :)
|
Quote:
Nu cred ca o sa il pot face asa, mai mult ca sigur ma respinge ca am si toba schimbata, o sa ma interesez sa vedem cum sta treaba. Sambata voi pune si eu jantele pe masina ca nu mai am rabdare pana schimba anvelopele. |
8 Attachment(s)
Astazi m-am tinut de promisiune si am pus jantele, am schimbat si bolturile de la usa stg fata si un polish la faruri.
Nu prea imi place cum pica anvelopele, au balonul foarte mic si se vede cam urat.... |
3 Attachment(s)
.........................
|
Intradevar parca cauciucurile sunt cam micute, nu pe fata, ci pe spate... Ar trebui sa o lasi si putin mai jos :) Dar arata bine masina! Foarte bine chiar! Ce J ai tu la jantele alea?
|
Uite, tipa masina dupa suspensie sport cu anvelopele alea cu talon asa mic :D.
Si pe spate nu e cam inalta ( in raport cu fata) ? In rest masina arata bine, ai grija de ea! |
lasa gumele astea si trageti o suspensie 60/40 si e ce trebe :X :D
|
Masina are suspensie sport Ta-technix 60/40, doar ca pe spate am schimbat arcurile cu cele originale pt. ca era mult mai lasat de spate decat pe fata si se vedea foarte urat...caut niste arcuri de SFI sa pun pe spate ca am inteles ca sunt ceva mai joase decat astea...
Acum trebuie facut din nou geometria si echilibrare dar nu le pot face pana nu imi iau anvelope, daca le fac pe astea cand le schimb trebuie sa le fac din nou ! Va doresc un PASTE FERICIT !!!;):lol: |
1.Cumva e suspensia de la NDY ?
2.Trebuie neaparat niste arcuri puse, arata urat asa inaltata de spate!Si a mea era asa inalta de spate si de ciuda i-am pus suspensia aia asa joasa :P. 3.Paste Fericit! |
Quote:
Nu este suspensia lui Andy, am comandat-o la Serban....a lui NDY era prea joasa. Asta este Ta-TECHNIX 60/40, cand o sa pun avelopele care le vreau eu nu o sa mai arate asa...se va schimba look-ul ;). Va doresc la toti un PASTE FERICIT ! |
Crede-ma ca a lui NDY nu era deloc PREA joasa.Poate era DESTUL de joasa, mai mult nu !
Ce anvelope vrei sa pui? |
Quote:
Nu parea ca e asa joasa ca avea jantele pe 16 dar am vazut-o cu cele de tabla si era cam ca a ta de joasa... Vreau sa imi pun 195/55, cred ca este ok si pt gropi si ca aspect ! |
Da. Am avut cauciucuri cu talon de la 50 (acum) pana la 65 (stock). Si cele de 55 sunt compromisul intre estetica si confort!
Cat despre NDY... Eu zic ca se putea si mai joasa de cat era, oricum era suficient zic eu, cat a coborat-o. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning