![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
:wave: prezent si eu ...
hai ca o sa fie frumos:tetter: |
|
=))))))) super tare...:)) pai daca ei,politisti nu respecta legea,calca oameni si scapa nevinovati,noi care oricum ``sacrificam `` masinile noastre,de ce am respecta legea asta de rahat?? bvooooooooooooo pt baietii aia..!!!
|
stai sa vezi ce o sa scrie in ziar azi..ca aseara o fo` mai belea... :)
|
oho...da vad ca se pun pe treaba ;))..pai lasa ca asa le trebuie,la mine in oras(darabani) un politist a condus fara permis o motocicleta,a dat peste o fata,a dus motocicleta de la locul accidentului si a adus un scuter,noroc de oamenii care au vazut si au sarit cu gura....sa aduca moto...pe fata a luat-o SMURD cu elicopterul si au duso la Bucuresti..etc..etc..si ce credeti????? la 2 saptamani.... politistul opreste masini in oras..si face servici.Culmea e ca aia din oras,politistii,colegii lui...erau de fata cand el modfica toate alea pe akolo si stateau rezemati de gard si se uitau.Chiar si eu cand ma plimbam pe acolo cu masina ma gandeam ca lumea sta pe la garduri sa vad vre-un mort..sau o nunta....:)) asa de liniste era...sau..ma rog...In fine ..unde vroiam eu sa ajung este ca, pe noi daca avem folie pe geamuri sau daca scartie rotile ne iau certificatu sau ne dau amenzi,sau ne mai si ridica masinile,DAR ei ca fac atatea si superiorii inchid ochii... ??pe ei cine ii pedepseste....dupa cum am mai zis: niste mafioti toti...unul mai mare ca altul.
|
Asta e problema romanilor. Capra vecinului. De ce nu incercam sa gindim la modul " daca ala nu respecta legea, lasa ca o respect eu, ca-s cu mai mult bun-simt ca ala " . Daca ne lasam condusi de spiritul de turma ... nu ajungem foarte departe. Iar cei care stateau cocotati pe garduri cazuti in admiratie, sunt niste cretini cu mintea limpede. Suni la 112 tatutza, la 112 raspund astia din Botosani. Au target-uri, timpi de actiune, etc. Vedeti ? Neinformarea duce la multe chestii. Taci in fata militianului, pentru ca nu ii poti aduce argumente legale. Daca stii un pic de lege, si stii cum sa dai din gura, l-ai facut. Ma rog. O sa deschid sesiuni de comunicari zilele astea, conferinte si seminarii pe tema...daca e nevoie :))
Pfoa ce m-am incalzit...ma duc sa fuck un dush nefacut. |
Api ia deschide....poate invatam si noi...sau,cei care nu stiu prea multe...:P :D
|
Spre deosebire de ministerili mamii invatamintului ... la mine se primeste spaga. Linistit. :yikes:
|
eu unul maine la gratar nu mai apar si nici de azi inainte la banca, m-am retras din acest club.Mi-a facut placere sa va cunosc baieti. No Comment
|
Quote:
|
ce discutie ? ^^
|
O discutie foarte interesanta. E mai ciudata chestia de felul ei. Nu are rost sa comentam.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/128222-melteanul-kamikaze-trafic-iesean.html |
Tigerban cand te referi ca a mai fost o "actiune",inafara de cea care a dato in ziar.??Adica inca una?:);))
|
O noua intalnire HSD. Am fost azi la fotbal la pacea si pana maine o sa apara si pozele.;) Pacat ca nu ati venit toti cei care ati spus ca vreti. A fost frumos. Mi-e personal mi-a placut tot in afara de caldura.:flamed:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning